Ağdemir'den Çanakkale Destanı Açıklaması
Ağdemir'den Çanakkale Destanı Açıklaması

Ağdemir’den Çanakkale Destanı Açıklaması

Ağdemir’den Çanakkale Destanı Açıklaması

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Paşa Ağdemir yazılı bir açıklamada bulundu.

Ağdemir açıklamasında, “Çanakkale, bir destanın adı, bir ruhun varoluş resmidir. Bu ruh; İslam’ın ulviyeti ile yoğrulmuş ve Türk’lüğün cesareti ile şekillenmiştir bir ruhtur. Bu ruh aynı zamanda 106 yıl önce Çanakkele Mahşerinde, açlık ve sefalet içinde geçen 259 gün, gögüs gögüse çarpışıp, 253 bin şehit vererek düşmana geçit vermeyen, tarihe yeni bir destanla adını yazdıran Türk Askeri, Mehmetçik olmuştur. Dini, Vatanı, Milleti ve Bayrağı için; Hiçbir karşılık beklemeden, makam, mevki, şan, şöhret duygusuna kapılmadan, sadece inandığı değerlerin yaşamasını arzulayarak şehadet şerbetini içen kahramanlar, ruhlarınız şad, makamlarınız cennet olsun. Bu vesile ile canlarını göz kırpmadan vatanı için feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından tehlikeli madde taşıyan araçlara yönelik tatbikat …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir