ÖĞRENCİLERİMİZDEN 18 MART ÖNCESİNDE VEFA ÖRNEĞİ
ÖĞRENCİLERİMİZDEN 18 MART ÖNCESİNDE VEFA ÖRNEĞİ

ÖĞRENCİLERİMİZDEN 18 MART ÖNCESİNDE VEFA ÖRNEĞİ

ÖĞRENCİLERİMİZDEN 18 MART ÖNCESİNDE VEFA ÖRNEĞİ

İlçemizde farklı okullarda eğitim-öğretim gören öğrencilerimiz, mahallelerinde bulunan şehitliklerimizi ve şehit ailelerimizi “18 Mart” öncesinde okul müdürleri ve öğretmenleri ile birlikte ziyaret edip, vefa örneği gösterdiler.
Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl dönümü münasebetiyle yarın düzenlenecek resmi tören öncesinde öğrencilerimiz Gemlik Merkez Şehitliği dışındakı, Engürücük, Kurtul, Büyük Kumla ve Umurbey’de bulunan şehitliklerimizi ziyaret ederek, aziz şehitlerimizi dua ve minnetle yad ettiler.
Kurtul Şehit Cem Üner İlk Ve Ortaokulu öğrencileri, Müdür Yardımcısı Metin Erdoğan ile Kurtul’da Şehitlerimiz Cem ÜNER ve Adil ŞEKER’in, Şehit Etem Yaşar İlkokulu ve Engürücük İlk ve Ortaokulu öğrencileri Okul Müdürleri Mehmet Yavuz ve Tuncay Özkan ile Engürücük’te Şehit Öğretmen Etem YAŞAR’ın, Ali Kütahya İlk ve Ortaokulu Müdürü Zekeriya Yıldırım ve öğretmenleri Büyük Kumla’da Şehit Özcan YILDIRIM’ın, Şehit Esat AKBABA Ortaokulu öğrencileri Okul Müdürü Ahmet Turan Polat ve öğretmenleri ile Umurbey’de Şehit Esat AKBABA’nın şehitliklerinde dualarla bir araya gelirken, şehitliklerin ardından şehit ailelerinin evlerine de konuk oldular.
Ziyaretlerle ilgili olarak duyduğu memnuniyet ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran; “Şehitliklerimize öğrencilerimiz tarafından yapılan bu ziyaretler, geleceğimizin yegane teminatı çocuklarımızda vatan ve bayrak sevgisi bilincinin oluşması ve yerleşmesi, şehitlik makamının , manevi ve milli değerlerin anlamlandırılması, geçmişin izlerinin taze tutularak geleceklerine yön vermeleri adına çok kıymetli. Yarın ki kutlama programında yer alan Gemlik Merkez Şehitliği dışında bulunan şehitlerimizi atlamadan, tek tek ziyaret eden başta okul müdürlerime, öğretmen arkadaşlarımıza ve bizleri bu duyarlı davranışlarıyla duygulandıran vefalı öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir