TÜRKLERDE YILBAŞI TARİH İÇİNDE KÜLTÜREL GELENEĞİ ve ŞİİRİM
TÜRKLERDE YILBAŞI TARİH İÇİNDE KÜLTÜREL GELENEĞİ ve ŞİİRİM

ABD SİYONİZMİ TÜRKİYE KUŞATMASI PROJESİ HIZLANDIRIYORMUŞ VE ŞİİR’İM

ABD SİYONİZMİ TÜRKİYE KUŞATMASI PROJESİ HIZLANDIRIYORMUŞ VE ŞİİR’İM

ABD ve benzeri ülkeler, Türkiye’ye karşı kuşatma projesini fiilen başlattı mı? Irak’ta, Suriye’de terör örgütlerine her türlü desteği veren ABD, bölgede askeri üsler kuruyor. Egede adalarında ve Trakya’da üsler kuruyor ve silah ve cephane dolduruyor. ABD nın derin devleti yıllar öncesinden “BOP” Projesini yeni küresel dünya düzeni için daha geniş anlamda şekil değiştirerek savaş adıyla müttefik devletlerle birinci hedef, Türkiye diyerek kuşatma istekleriyle karşı karşıyayız ve Orta-doğu coğrafyası değişsin, Büyük Siyonist İsrail devleti kurulsun, uşak sözde “Kürt” temsilci gibi maşalar oluşsun gibi gelişmeler.

ABD derin devletinde 1918 yılında başlayan çizilen haritalar ve yazılan yazılar pentegon yayın organlarında var . Türkiyeyi üç parçaya ayıran haritayı tekrar yayınlayarak, adına da “kıyamet savaşı” diyerek tüm niyetlerin ne olduğu ortadadır. Bir haritada Marmara, İstanbul ve İzmir “Uluslararası Constantinopolitan “Devleti” olarak gösteriliyor; Doğu Anadolu’da bir Ermenistan, Güneydoğu Anadolu’da maşa sözde Kürdistan devleti kurulmuş. Ortada ise Türkiye var. Türkiyeyi parçalama hevesinde olan ABD ve müttefiklerinin içimizdeki uzantıları, terör örgütleri kendilerini gizlemeden talimat bekleyen satılmışların sayıları artarak devam ediyor.

ABD nin bu hareketi amaçladığı Türkiyeyi kuşatmaktır. ABD, harekete geçmesi için Türkiye’nin içinde yönetim boşluğu oluşmasını, iç kargaşa ve iç savaşa benzer olayların çıkması için içimizdeki hainler vasıtasıyla bunun için çeşitli gelişmeler tezgahlanıyor ve ABD ve müttefikleri kendilerince geçmişte yaptıkları gibi özgürlük, demokrasi adıyla müdahale taktik hazırlıkları yapılarak zeminler hazırlamaktır.

ABD yönetimleri değişse de amaçları hep aynı, Arz-ı Mev’ud denilen Büyük İsrail’in sınırları içerisinde Nil’den Fırat’a kadar olan bölgeyi, yani Türkiyeyi bölmeden, Ne Siyonist büyük İsrail kurula bilir. Nede yer altı ve yer üstü zenginlik kaynaklarına sahip olunur. Bu yüzden kirli hain savaş devam ediyor. Ancak ne yapsalar olmuyor. Tüm planları bozuluyor. Türkiye Cumhuriyeti devleti tüm kurumlarıyla bu gelişmelerin farkında ve savunma sanayisinin 1974 den bugüne geliştirilen, milli silahlarla donatılmış, içindeki hainlerden ve devşirme subaylardan %95 arındırılmış TSK, en büyük korkularıdır.

ABD Pentegonu Türkiyeyi kuşatmak için verdiği 2025 tarihine 4 yıl kaldı o yüzden birliğimizi bozmak için her an fırsat beklerler. Türk milletinin birliği için başta ülkeyi yöneten siyasi iktidara büyük görevler düşüyor. Türk halkını kin ve nefret söylemleriyle kutuplaştırmayın, öt eleştirmeyin içte birlik gücü her türlü oyunları bozar, uyanık olmak zorundayız. Kişisel çıkarlar ve politik kavgalar hep ikinci planda tutulmalı. İdeolojik saplantılarımızdan kurtulmalıyız. Tarihimizin en büyük tehdidini ancak böyle atlatabiliriz. Bu acımasız vahşi dünyada varlığımızın tek sebebi “Mevzu vatandır“ Bu hayallerinden vazgeçmeye-bilirler ancak oyunlarını erteleyecekler. Masaları yeniden kuracaklar ve bu masa oyunlarını da oynarlar oyunlara gelmemek ve Türkiye masalarda yerini alması uzun soluklu bir yüzyıl daha kazanmış olacaktır. “BİR OLALIM, DİRİ KALALIM, GÜÇ OLALIM”
“ÇANAKKALE “
Çanakkale bu cihanda tektir varlığın,
Tarih şahit yazdığın senin destanın,
Ya istiklal! Ya ölüm yeminin,
Çanakkale hürriyete giden yolsun sen.
*
Seni bitirdik diyen zalim güçlerin,
Karşına çıkan düşman topu tüfeğinden,
Senin topun donan’man tüfeğin bataryan,
Çanakkale geçilmez denilen yersin sen.
*
Nice yiğitler yılmadı cenkler devinden,
Koştu senin bağrına çıktı evinden,
Sen onların açtığı alevli yolundan,
Çanakkale sen bayraklaşan yersin sen.
*
Toprağına düşmüş nice yatan şehitler,
Yağmur yağınca sularında kanları kokar,
Meydanında parlayan kızıl o akşamlar,
Çanakkale sen bayraklaşan yersin sen.
*
Bir destan okunuyor senin mazine,
Okurken gözüm dolar geçen gününe,
Şehidim, vatansın, bayraksın böyle biline,
Çanakkale yedi düvelle cenk ettiğin yersin sen.
Y.T: 14.03.2018

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü Belli Oldu Gemlik Belediyesi’nde Şükrü Deviren’in belediye …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir