Ertuğrul Yavuz Hamidiyeliler Derneğinde coşkuyla karşılandı
Ertuğrul Yavuz Hamidiyeliler Derneğinde coşkuyla karşılandı

Ertuğrul Yavuz Hamidiyeliler Derneğinde coşkuyla karşılandı

Ertuğrul Yavuz Hamidiyeliler Derneğinde coşkuyla karşılandı

Belediye Başkan Adayını açıklayan İyi Parti, çalışmalarında hız kesmiyor. Ziyaret programlarına ilk olarak Hamidiyeliler Derneğinden başlayan İyi Partililer Hamidiyeliler tarafından coşkuyla karşılandılar. Dernek Başkanı Murat Yılmaz ve Yönetim Kurulu da hazır bulundu.
Konuşmalar, Dernek Başkanı Yılmaz İyi Partilileri selamlayarak kendilerini ve Belediye Başkan Adayları Ertuğrul Yavuz’u ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirmesiyle başladı. Yılmaz, dernek ile ilgili bazı konuları dile getirmesinin ardından sözü Yavuz’a bıraktı.
Söze misafir edilmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti ve gururu dile getirerek başlayan Yavuz, “gösterilen ilgiden çok mutlu olduğunu” söyledi.
Biz her türlü icraatımızı muhtarlarımız ve hemşerilerimizle istişarede bulunarak gerçekleştireceğiz!
Gemlik’in yönetimsel ve imarsal konuları, ulaşım ve otopark meseleleri ile ilgili projelerine değinen Yavuz “ülkemizi yöneten hükümet ve önceki dönemlerde Gemlik Belediyesini yöneten kadrolarının Gemlik’i getirdiği noktada Gemlik bir girişi olmayan, şehir trafiği tam bir kaos, insanların arabalarını park edecek bir otopark bulamadığı bir şehir halina getirilmiştir. Kentsel dönüşüm konusunda maalesef samimi konuşulmamaktadır. Samimi olunsa harekete geçilirdi. Gemlik’i rahatlatacak, otopark alanları yaratacağız. Kentsel dönüşüm için Gemlik’in hayrına neresi varsa gerek ilgili bakanlık, gerekse Büyükşehir Belediyesi, gidip kapısını çalacak, hemşerilerimizi beton tabutlarda yaşamaktan kurtarmak için her yola başvuracağız. Devlet imkanlarını Gemlik’e getirmek için mücedele vereceğiz. Gemlik’e hizmet getirene Gemlik meydanından teşekkür ederim, hiç gocunmam. Halkımızı dinleyecek, muhtarlar ve hemşerilerimizle bu şehri yöneteceğiz. Halkın ‘istemem’ dediğini gündemimize dahi almayacağız, çok yakında tüm projelerimizi de açıklayacağız.” dedi.
Belediyecilikte yeni sosyal olanaklarını harekete geçirecek, mevcut hizmetleri geliştireceğiz
Belediyenin sunduğu sosyal yardımlara ve olanaklara değinen Yavuz, “mevcut hizmetleri geliştireceklerini” söyledi. Proje ve programlarında olan yeni sosyal hizmetlerden de bahseden Yavuz, “dünyanın pek çok ülkesinde örnekleri olan programlar var, bunlardan ilçemize uygun olanlarını inceliyoruz. Öğrenciler için, çıraklar için faydalı olacak projelerimiz var. Gelir durumu düşük vatandaşlarımızın da faydalanabileceği sosyal tesisler oluşturulması projelerimiz var. Gemlik’te denize girilebilecek halk plajları oluşturma projelerimiz var. Bunları da tanıtımımızda göreceksiniz.” dedi.
Sanayicimiz ve sanayimiz göz bebeğimiz
“Mevcut Sanayi Sitemizin olanaklarının kısıtlılığını gerek Kooperatif Başkanımız gerek tüm sanayi esnafımızla yıllardır sürekli istişare ediyoruz. Daha büyük bir yerleşke için kendilerinin yaptıkları çalışmalara her türlü desteği vereceğiz.”
Zeytin’i koruyacak Zeytin işleme Tesisinin Kurulması için destek olacağız
Dünya marka değerimiz olan Gemlik Zeytininin korunması ve pazar payının artırılması için Ticaret Borsası ve Zeytin Hali Esnafımıza, Tüccarlarımıza destek olacağız. Zeytin İşleme Tesislerinin kurulması için ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi.
Yavuz, Dernek üyelerinin soru ve taleplerini dinleyip yanıtladı.
Son olarak söz alan Gemlik İlçe Başkanı Namık Mustafa Döngel, “Gemlik’te adayını açıklayan ilk siyasi parti olduklarından” bahsederek, “erken kalkan yol alır misali hemen sahaya indik. İstiklal Caddesi, Orhangazi Caddesi, Ilıca Caddesi esnafımızla ve buralardaki hemşerilerimizle buluştuk, onları dinledik. Çok olumlu geri dönüşler alıyoruz,” diyerek gösterilen misafirperverlik için kendisi ve yönetimi adına Dernek Başkanı Murat Yılmaz’a teşekkür etti.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir