Arkadaş Buluşmaları İçin Pratik Tarifler
Arkadaş Buluşmaları İçin Pratik Tarifler

Arkadaş Buluşmaları İçin Pratik Tarifler

Arkadaş Buluşmaları İçin Pratik Tarifler

Arkadaş buluşmalarının ve sohbetlerin en keyiflisi kuşkusuz evde yapılanıdır. Evde dostlarınız ile keyifli bir şekilde zaman geçirme planları yapıyorsanız, bu buluşmayı lezzetli tariflerle taçlandırabilirsiniz. En leziz ve en kolay tarifleri sizler için araştırdık.

  • Kısır

Elbette arkadaş toplantılarının olmazsa olmazı kısırdır. İçerisine mevsime uygun yeşillikler koyabileceğiniz kısıra en çok yakışan çay oluyor. Üstelik bu lezzeti hazırlamak da sanıldığından daha kolay! Kısa sürede leziz bir ikramlık hazırlamak isterseniz kısır sizin için harika bir seçim olabilir.

  • Mercimek Köftesi

Mercimek ile ince bulgurun buluşmasından doğan bu özel lezzet sizin için de harika bir ikramlık olacak. Mercimekli köftenin kıvamını tutturmak biraz zor olabilir. Ancak doğru tarifi uygulamanız durumunda kıvamını tutturmakta asla zorlanmayacağını söyleyebiliriz. Bu arada en kolay mercimek köftesi tarifine ulaşmak için Yemek.com adresine tıklayabilirsiniz. Malzemelerin ölçü bilgileri ve eklenme sırası da bu tarifte mevcut. Size kalan sadece tarifi birebir uygulamak oluyor.

  • Pişi

Hamur işleri her ne kadar kalorisi yüksek olsa da arkadaş buluşmalarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Hamur işi çeşitleri arasında en sevilenlerden biri de pişidir. Eğer pişi hamuru hazırlamayı bilmiyorsanız hemen tarife göz atabilir ve nasıl yapılacağını da Yemek.com adresinden öğrenebilirsiniz. Fırından ekmek hamuru alarak şekil verebilir ve böylece hamur açma derdinden kurtulabilirsiniz. Yağda kızarttığınız bu hamur işi çeşidi sıcak servis edildiğinde tadına doyum olmuyor.

  • Mozaik Pasta

Pratik tarifler listemizde mozaik pasta da bulunuyor. Kare bisküvileri parçalayarak içerisine hazırladığınız kremayı dökün ve karıştırın. Sonrasında bir kaba koyarak buzdolabında soğumaya bırakın. Baklava dilimi şeklinde ya da ince dilimler şeklinde keserek servis yapabilirsiniz. Krema hazırlamayı bilmiyor musunuz? O halde hazır puding alarak pişirin ve krema yerine puding kullanın. Hem puding hem de krema ile harika bir lezzet elde edeceğinizden emin olabilirsiniz.

  • Çıtır Kurabiye

Kurabiye hazırlamanın zor olduğunu düşünmeyin. Pratik tarifleri uygulamanız durumunda muhteşem kurabiye çeşitleri hazırlamak sizin için çok kolay olacak. Bu tariflere nerede diye sorarsanız, Yemek.com adresinde olduğu bilgisini aktarabiliriz.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından tehlikeli madde taşıyan araçlara yönelik tatbikat …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir