Gemlik Belediyesi ekipleri kışa hazır
Gemlik Belediyesi ekipleri kışa hazır

Gemlik Belediyesi ekipleri kışa hazır

Gemlik Belediyesi ekipleri kışa hazır

Gemlik Belediyesi ekipleri, yaklaşan kar yağışı ve yaşanabilecek buzlanmaya karşı tüm ekipleri ile teyakkuza geçti.

Gemlik Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler müdürlükleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Bursa ve çevresinde yoğun kar yağışı uyarılarına yönelik hazırlıklarını tamamladı.

Belediye 24 saat teyakkuzda

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ile bir araya gelen daire müdürleri, bilgi alışverişinde bulunarak görev dağılımını gerçekleştirdi. Özellikle yüksek köylerde yaşanacak olumsuzlukları önceden göz önünde bulunduran ekipler, önümüzdeki günlerde meydana gelebilecek olumsuzlukları önlemek için çalışmalara başladı. Gemlikliler, yağış ve olumsuz hava koşulları nedeniyle karşılaşabilecekleri tüm olumsuz durumlarda 444 16 00 numaralı çağrı merkezinden Gemlik Belediyesi’ne ulaşabilecekler.

İhtiyaç sahiplerine destek

Geçen aylarda olduğu gibi bir kez daha tüm hava koşullarına karşı hazırlıklı olduklarını söyleyen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan “uzun süredir ilçemizde görülmeyen kar yağışının hafta sonu etkisini gösterebileceği bilgisini aldık. Tüm tedbirlerimizi tamamladık. Ekiplerimiz her dakika göreve hazır şekilde bekliyor olacaklar. Gemliklilere ise sadece karın tadını çıkarmak kalacak. Ayrıca hemşerilerimiz soğuk havalarda çevrelerinde yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımızı da bizlere bildirebilirler” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir