Yıldız; Sorun Çözülüyor
Yıldız; Sorun Çözülüyor

Yıldız; Sorun Çözülüyor

Yıldız; Sorun Çözülüyor

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Gemlik 73 nolu Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ersel Dalgın’ı ziyaret etti. Ziyaretin ana maddesi şehir içi yolculuklarında alınan 5 tl’lik ücret güncellemesi oldu. Konu ile alakalı olarak başkan Yıldız şu sözleri söyledi.

Amaç Para Kazanmak Değil, Kart Kullanımını Artırmak.

‘Son zamanlarda değerli Gemlik halkından bu konu ile alakalı olarak çok sayıda şikayet aldık ve sorunun çözümlenebilmesi adına da konuyu detaylı olarak incelemeye karar verdik.  Değerli Gemlik halkının öncelikle bilmesini isteriz ki, kooperatif başkanı Sayın Ersel Dalgın beyin bu konudaki hassasiyetini ve samimiyetini gördük. Yapılan bu uygulamadaki amacın para kazanmaktan ziyade BuKart kullanımının artırılması ve yolculukların Bukart ile yapılmasının gerekliliğini anladık; çünkü Bursa Büyükşehir Belediyesinin kendilerine verdiği talimatın bu doğrultuda olduğunu gördük.’ şeklinde konuşan Yıldız devamında şunları söyledi.

Otobüs Seferleri Artırılmalı.

Sabah saatlerinde Uludağ Üniversitesi istikametine giden otobüsün ve sefer sayısının bundan sonra yeterli olmayacağını düşünüyoruz; çünkü Bursa Şehir Hastanesi hizmete açıldı. Dolayısıyla bir ihtiyaç hasıl oldu ve buraya gidecek halkımızın çoğunluğunun hasta ve yaşlılardan  oluştuğunu dikkate alacak olursak Uludağ Üniversitesi’ne giden otobüsün şehir hastanesine mutlaka uğraması gerekir diye düşünüyor ve bu konuda Burulaş ve kooperatifin gerekli hassasiyeti göstermesini bekliyoruz.

Bukart Dolum Merkezleri Artırılmalı.

‘Söz konusu mağduriyetin ana sebebi Bukart dolum merkezlerinin yetersiz olmasından kaynaklanmaktadır. Başkan Dalgın’dan almış olduğumuz bilgiye göre ilçemizde yaklaşık 12 civarında BuKart dolum merkezinin olduğunu öğrendik; fakat söz konusu sayının yeterli olmadığını da belirtmek isterim ki; özellikle günün her saatinde yoğunluk bulunan Gemlik Devlet Hastanesi güzergahında söz konusu merkezlerden yok. Başkan Dalgın’dan öğrendiğimize göre bugün itibariyle Gemlik Devlet Hastanesi kantininde dolum merkezinin açılacağı müjdesini de kendisinden aldık. Ayrıca bu güzergahta bulunan iş yerlerinden talep olması durumunda kendilerini yormadan Bukart Dolum Merkezi aboneliklerini kooperatif olarak yapacaklarının sözünü de aldık. Bundan sonra yapılması gereken değerli Gemlik esnafının ve halkımızın gerekli hassasiyeti göstermesi ve sorunun en kısa zamanda el birliği ile çözüme kavuşturulması olacaktır.’ diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından tehlikeli madde taşıyan araçlara yönelik tatbikat …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir