Limak Enerji 'den Gazetemize Ziyaret
Limak Enerji 'den Gazetemize Ziyaret

Limak Enerji ‘den Gazetemize Ziyaret

Limak Enerji ‘den Gazetemize Ziyaret

Limak Enerji Uludağ Elektrik Kurumsal İletişim Uzman Yardımcısı Metin Baykal ve  Medya İlişkiler Uzmanı Ayça Kandemir ‘den gazetemize ziyaret..

Sohbet havasında geçen ziyarette Limak Enerji Uludağ Elektrik yöneticileri, gazetemiz sahibi ve genel yayın yönetmeni Hurşit Topal’a  kurumun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdiler.

Bursa’nın yanı sıra Çanakkale, Balıkesir ve Yalova illerinde Kurum olarak bir çok sosyal projeye imza attıklarını hatırlatan  Baykal, özellikle “Yeşil Dönüşüm Ormanları” projesi hakkında bilgiler verdi. Baykal: “Enerji sektörünün öncü şirketi Limak Enerji, faturalarda kullanılan kağıtları doğaya yeniden kazandırmak amacıyla bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. “Yeşil Dönüşüm Ormanları” Projesi ile hizmet bölgesi olan Balıkesir, Bursa, Çanakkale ve Yalova illerinde yılda bin fidan dikeceğiz. Oluşturulacak ormanları  doğaya kazandıracağız.  Çanakale’nin ardından bu yılda Balıkesir’de binlerce fidanı  doğaya kazandırmış olacağız. Yapacağımız “Yeşil Dönüşüm Ormanları” Projesi ile 3 milyon aboneye  hizmet verdiğimiz 4 ilimizi yeşillendireceğiz” dedi.

Gazetemiz sahibi ve genel yayın yönetmeni Hurşit Topal’da her iki kurum temsilcisine de başarı diledi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir