Bulutoğlu Rüzgarı: IFA Berlin'de Yeni Bir Teknolojik Soluk
Bulutoğlu Rüzgarı: IFA Berlin'de Yeni Bir Teknolojik Soluk

Bulutoğlu Rüzgarı: IFA Berlin’de Yeni Bir Teknolojik Soluk

Bulutoğlu Rüzgarı: IFA Berlin’de Yeni Bir Teknolojik Soluk

Berlin, Almanya’da dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarlarından biri olan IFA Berlin, bu yıl da teknoloji dünyasının en önemli isimlerini bir araya getirdi. Fuar, son teknoloji ürünlerin tanıtımı ve geleceğin teknolojik trendlerinin sergilenmesi için mükemmel bir platform sağladı. Samsung’un Türkiye’deki ilk sıra bayilerinden olan ve Bursa ile Yalova bölgelerini temsil eden Bulutoğlu Samsung’un sahibi Berkay Bulut da özel konuklar arasında yer aldı.
Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung Electronics, IFA Berlin’de bağlantılı ev cihazlarına yönelik en son teknolojilerini gururla sergiledi. SmartThings vizyonuyla hareket eden Samsung, tüketicilerin günlük yaşamlarını daha verimli, güvenli ve keyifli hale getirmeyi hedefliyor.
Berkay Bulut’tan yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı: “Samsung, üst üste 17 yıldır dünyanın bir numaralı TV markası ünvanını korurken, 8 yıldır da Türkiye pazarının lideri olmaya devam ediyor. Samsung, Micro LED ekran serisinin tamamını yılsonuna kadar Avrupa pazarına sunma planları yapıyor.” Bu gelişmeler, Samsung’un teknolojik liderliğini sürdürme ve bağlantılı ev cihazları alanında yeni standartlar belirleme kararlılığını vurguluyor. Bizler de Bursa ve Yalova’nın lider bayisi olarak, Samsung’un teknolojik devrimlerini tüketicilerimizin günlük yaşam verimliliklerini attırarak hizmet veriyoruz Teknolojideki en son yenilikleri kullanarak büyümeye ve gelişmeye devam edeceğiz.”
IFA Berlin, teknoloji dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olarak kabul edilirken, Samsung’un bu etkinlikte sergilediği yenilikler, tüketicilerin yaşamlarını daha da kolaylaştırmayı amaçlayan bir yaklaşımın bir yansıması olarak öne çıkıyor.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir