MHP’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ, KESKİNDEN, BAYRAĞI ÖZCANBAZ’DAN DEVRALDI
MHP’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ, KESKİNDEN, BAYRAĞI ÖZCANBAZ’DAN DEVRALDI

MHP’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ, KESKİNDEN, BAYRAĞI ÖZCANBAZ’DAN DEVRALDI

MHP’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ, KESKİNDEN, BAYRAĞI ÖZCANBAZ’DAN DEVRALDI

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı’nda kongre sonrasında 2017 yılından bu yana görev yapan Mehmet Emin Özcanbaz, görevini iki dönemdir belediye meclis üyesi olarak MHP’yi temsil eden Emrah Keskinden’e bıraktı.
Kongrede MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin Divan Başkanlığını üstlenirken, ilk sözü de kendisi aldı. Tekin;’’ MHP ulusal değerlere sahip çıkan, Atatürk değerlerine sahip çıkan Türkden yana Türkün medeniyetinden yanadır onu kapsamaktadır. Bizim küsen insanımız var bizim dargın insanımız var veya bir adım geride durmuş ya ben kırmışımdır ya da bir ülküdaşım kırmıştır ama bunu yapmaya devam edersek biliniz ki parçalanıyoruz Türkiye olarak bu durumu yaşıyoruz, dostta kusura aramayı bırakırsak bu kesinlikle anlamlı bir durum oluşturacaktır. Yerel seçimler takviminde sevgili Türk milliyetçileri özellikle de bütün Gemlikli hemşerilerime sesleniyorum, isteğimiz o dur ki yerel seçimlere tek başımıza girecekmişiz gibi çalışalım, Gemlik’te MHP belediye başkanlığını alalım diyorum. Türkiye Milliyetçi siyaseti başbuğuğumuz yolunda öğrenmiştir. Biz Cumhur İttifakı olarak Ankara’da büyüklerimizin aldığı kararın arkasında olacağız’’ şeklinde konuştu.
Ardından söz alan Mehmet Emin Özcanbaz; ‘’ 26 Mart 2017 yılında teslim aldığımız Gemlik’te teslim aldığımız ilçe başkanlığı bayrağı yere düşürmeden, lekelemeden, kirletmeden bugün teslim etmenin gururunu yaşıyorum. Biz hiç bir zaman parti binasında oturan bir başkan olmadık buna çok dikkat ettik düğününüzde de biz vardık cenazenizde de biz vardık. Bu süreçte birbirimize haklarımız geçmiştir ben öncelikle görev sorumluluğum gereği çok fazla vakit ayıramadığım ailem ve hanımım benim sizde hakkım varsa hakkım helal olsun, sizde hakkınızı helal edin bana. Kendimize kişisel çıkarlar adına koltukta oturmadık koltuğun ağırlığını her zaman bildik, hissettik çünkü biz gerçek ülkücüleriz bunu kendimize görev bildik. Seçimleri beklemedik projelerimizi, doğru bulduğumuz işleri belediyemizle paylaştık yapıcı muhalefet yaptık, biz doğru bildiğimiz işlerin her zaman yanındayız. Bu bir son değil bir başlangıç. Yenilik her zaman iyidir. Hakkınızı helal edin sağ olun var olun.’’ Dedi.
Son olarak söz alan yeni başkan Emrah Keskinden; ‘’Milliyetçi hareket Partisi kurulduğu günden beri Türk milletinin bekası için hak hukuk ve adalet anlayışıyla Türk milletini karşılıksız severek, sonra parti ve ben anlayışıyla dur durak bilmeden ülke için mücadeleye devam etmiş, bundan sonra da Allah’ın izniyle aynı anlayışla mücadele etmeye devam edeceğiz demiştir. On yıldır Gemlik Belediye Meclis Üyesi olarak Hizmet etmeye gayret gösterdik. Bugünden itibaren de Gemlik MHP ilçe başkanı olarak aynı özveriyle hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Son olarak bugünlere gelmemizi sağlayan tüm hemşerilerime yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Daha yaşanabilir bir Gemlik için hazırız güçlüyüz iddialıyız’’ dedi.
Keskinden’in yönetimi şu isimlerden oluştu; Adem Arslan, Adem Tosun, Ahmet Uzunalioğlu, Ayhan Arol, B. Medet Dönmez, Engin Deren, Erdal Aktürk, Fahri Karayel, Gökhan Güzel, Gökhan Küçük, Hilal Dalgıç, Hilmi Uslu, Lütfü Uçtu, M. Taha Kanmaz, Mehmet Demir, Müge Güler, Murat Arslan, Murat Şener, Musa Tuna, Mustafa Turan, Mehmet Necati Girgin, Necdet Arı, Oğuzhan Obuz, Önder Anaç, Önder Ünal, Özkan Yiğit, Sebahattin Yıldırım, Saadettin Yılseli, Seda Doğan, Tanzer Deyer, Telat Tepe, Tuna Üst, Turan Çınar, Turan Özbağ, Yücel Mert, Yusuf Çankal.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından tehlikeli madde taşıyan araçlara yönelik tatbikat …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir