Gemlik Kariyer Günleri Başladı
Gemlik Kariyer Günleri Başladı

Gemlik Kariyer Günleri Başladı

Gemlik Kariyer Günleri Başladı

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin finansal desteği ile Türkiye İş Kurumu(İŞKUR) tarafından yürütülen ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığının İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetlerinin Geliştirilmesi Projesi kapsamında iş arayanların ve öğrencilerin Marmara Bölgesi’nin önde gelen firmaları ile yüz yüze iş görüşmesi yapabileceği ve kişisel gelişimlerine yönelik çok sayıda söyleşilere katıldığı, Türkiye’nin İstihdam Vizyonunda İş Birliği” sloganıyla İŞKUR Gemlik Kariyer EXPO 2023, Gemlik Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor.
Gençlerimize; iş gücü piyasası ile ilgili bilgiler aktarmak, iş arama motivasyonu desteği sağlamak, çalışabilecekleri iş yerleri konusunda bilgi vermek, danışmanlık yapmak, staj, yarı zamanlı çalışma ile mezuniyet sonrası istihdam imkanları hakkında bilgiler sunmak, kariyer planlamalarını iş gücü piyasasının ihtiyaçlarına göre doğru bilgiler ışığında yapmalarını sağlamak, firmaları ve insan kaynakları politikalarını tanımalarına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen İŞKUR Gemlik Kariyer EXPO 2023’e katılımda oldukça yoğun gerçekleşti.
Yerli ve Milli otomobil Togg’un da sergilendiği ve fabrika için iş müracatının da alındığı fuara Gemlik’in yanı sıra Marmara Bölgesi’nin önde gelen firmaları da kaılarak yüz yüze iş görüşmesi yapabilme olanağı sağlandı.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir