Özel Ana Okulları Derneği ilk toplantısını yaptı
Özel Ana Okulları Derneği ilk toplantısını yaptı

Özel Ana Okulları Derneği ilk toplantısını yaptı

Özel Ana Okulları Derneği ilk toplantısını yaptı

Bursa’da kurulan ve Gemlik temsilciliği Jet Çocuk anaokulu kurucu müdürü  Yasemin Eloğlu’nun yaptığı, kısa adı ÖZAKDER olan dernek ilk toplantısını Bursa Karaman dernekler yerleşkesinde yaptı.

Toplantıda Temiz okul projesi başlatılırken, Tse kurumu ile işbirliği içinde anaokullarında TSE belgesi alarak eğitim faaliyetlerinin yürütülmesi hususunda çalışma başlatılması karara bağlandı.

Yasemin Eroğlu gazetemize yaptığı açıklamada, ” Bursa Kreş anaokulları Kurucularının oluşturduğu Özakder derneği Başkan Erdal kaya ve başkan yardımcısı Tülay Alpay önderliğinde kuruldu. Özakder derneğinin kurulmasının amacı Sektörel sıkıntıları beraber çözmek ve bu konuda beraber hareket edip destek olmak. Dernek kurulumundan sonraki ilk toplantımızı Karaman dernekler yerleşkesinde gerçekleştirilen  Anaokulu ve kreş Kurucuları Milli eğitiminde desteklediği Temiz okul Projesini gerçekleştirmek için bu konuyla ilgili bir çalışma  yaptılar TSE ile yapılan görüşmede sonucunda Merinos kültür merkezinde 80 okul kurucusunun katıldığı Temiz okul projesi hakkında TSE uzmanı Mustafa Karaman tarafından konuyla ilgili bilgi verildi” dedi.

Özakder başkanı Erdal Kaya ve yardımcısı Tülay Alpay yaptığı açıklamada “Milli eğitime bağlı olan ana okullarımız, Aile sosyal politikalara bağlı kreş ve gündüz bakımlarımız  güvenilir ve sağlığa uygunluk kurallarına uygun. Bizde kurumlarımızı  TSE temiz okul projesiyle taçlandırmak için kurumlarımız için TSE desteğiyle böyle eğitim semineri düzenledik” dedi.

Erdal Kaya, “Bu tür eğitimlere devam edeceklerini Bursa’daki kurumların kalite konusunda daha başarılı olmaları için her türlü çalışmayı yapacaklarını belirti. Kreş ve anaokulları  güvenli bir şekilde çocuklarımızı getirebilir. Buraları parklardan, avmlerden, sokaklardan daha güvenli.  bizlere güvensinler” mesajı verdiler.

(Son Güncelleme: 13 Ekim 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir