Aksun,“Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacağız!”
Aksun,“Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacağız!”

Aksu,“Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacağız!”

Aksu,“Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacağız!”

CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından “bu memlekete baharlar gelsin diye, asla geri atmadan geri atmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Aksu’nun açıklaması şu şekilde:

Değerli hemşehrilerim. Türkiye’nin birleştirici gücü CHP, AKP’nin algı operasyonlarına, medya gücüyle ortaya koyduğu yalanlara, karalama kampanyalarına rağmen halkın gönlündeki yerini büyütmektedir.  Daha da çetin bir mücadelenin içerisine giriyoruz. Önümüzde önemli 13 gün var. Elimizden gelen gayreti göstererek yalanları ve organize kötülükleri aşarak başarıya mutlaka ama mutlaka ulaşacağız.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı seçerek, hep birlikte Çankaya Köşkü’ne taşıyacağız. Kara kışı bu milletin kaderi yapmak isteyenlere, devletin tüm imkânlarını fütursuzca kullananlara, koltuk için her yolu mubah görenlere,  manipülasyonlarla millet iradesini engellemeye çalışanlara, adaletsiz uygulamaları ile bizleri yıldırmaya çalışacaklara karşı hep birlikte daha güçlü duracağız. Millet kazanması için, hak, hukuk, adalet için, bu memlekete yine baharlar gelsin diye asla geri adım atmadan, yolumuzdan sapmadan inandığımız değerler, savunduğumuz onurlu ilkeler çerçevesinde çalışacağız. Kesinlikle inanıyoruz ki başaracağız.

Ve şairin dediği gibi;

Eğer; hak haksızlıktan yüce,

Sevgi nefretten üstün,

Aydınlık karanlıktan güçlüyse,

Çaresi yok usta… Biz kazanacağız!

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından tehlikeli madde taşıyan araçlara yönelik tatbikat …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir