Gemlik’te feci kaza, tır sürücüsü hayatını kaybetti
Gemlik’te feci kaza, tır sürücüsü hayatını kaybetti

Gemlik’te feci kaza…

Gemlik’te feci kaza, tır sürücüsü hayatını kaybetti

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Gemlik viyadüğünde meydana gelen trafik kazasında kumaş yüklü bir tır devrildi. Bariyerleri aşan TIR yaklaşık 60 metre yükseklikten dere yatağına düştü. Kazada TIR sürücüsü feci şekilde can verdi.

Kaza sabaha karşı 04.30 sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Gemlik Viyadüğü üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Gemlik Serbest bölgesindeki bir fabrikadan yüklediği kumaşlarla İstanbul’a doğru yola çıkan Alişan Eryılmaz (59) idaresindeki 16 AIA 371 plakalı TIR, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Gemlik Viyadüğü üzerindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı.


Yan yatıp sürüklendi
Yan yatan kumaş yüklü tır sürüklenerek bariyerlere çarptı. Bariyerleri aşan TIR yaklaşık 60 metre yükseklikteki viyadükten dere yatağına düştü. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevkedildi. Dere yatağında paramparça olan TIR’ın sürücüsü Alişan Eryılmaz’ın hayatını kaybettiğini tespit eden ekipler Eryılmaz’ın cesedini araç içinden çıkardı.

Kumaşlar etrafa saçıldı
Kaza nedeniyle Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolunda viyadük üzerine bir çok kumaş rulosu savrulurken, hurdaya dönen TIR’daki kumaşların büyük bir bölümü de dere yatağına döküldü.


Savcı inceleme yaptı
Kaza sonrasında TIR sürücüsü Alişan Eryılmaz’ın cenazesi Gemlik Devlet Hastanesi morguna kaldıırldı. Cumhuriyet Savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir