MYO Denizcilik Öğrencileri 20. Denizkızı Kongresine Katıldılar
MYO Denizcilik Öğrencileri 20. Denizkızı Kongresine Katıldılar

MYO Denizcilik Öğrencileri 20. Denizkızı Kongresine Katıldılar

MYO Denizcilik Öğrencileri 20. Denizkızı Kongresine Katıldılar

Gemlik Asım Kocabıyık MYO ve Gemlik Denizcilik Topluluğunu temsil etmek üzere 20. Denizkızı Kongresine Nilay Gül, Hatice Demir, Kaan Aşk ve Alperen Kaymak katıldılar.

Denizci Öğrenciler Derneği’nin 20 yıllık mirası koruyarak bu sene 20.’ sini düzenlediği 20. Ulusal Denizkızı Kongresi yoğun ilgili ve coşkulu bir atmosfer içerisinde gerçekleştirildi. Geçtiğimiz hafta Alanya Alan Xafira Deluxe Resort & Spa’ da gerçekleştirilen kongreye Türkiye denizcilik eğitim kurumlarının denizcilik sektörü için yetişen ve kendilerini geliştirmeyi amaç haline getiren denizci öğrencileri katılım gösterdi. Kongreye öğrencileri katılım gösteren eğitim kuruluşları şöyleydi:  Piri Reis Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Bülent Ecevit Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Girne Üniversitesi, Ziya Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

Denizci Öğrenciler Derneği, tamamen gönüllük esası ile çalışan ve faaliyetlerini sponsorluk gelirleriyle düzenleyen bir kuruluş olduğu için bu kongrenin gerçekleşmesi adına maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen sponsor ve destekçilerine büyük şükranlarını sundu. 20. Ulusal Denizkızı Kongresi’nin katılımcılarıyla buluşmasını sağlayan Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. ,Suvari Gemi Kiralama ve Acenteliği San. Tic. A.Ş. ,Origin Lojistik Taş. Tic. AŞ. Platin Sponsorlar olarak; İMEAK Deniz Ticaret Odası, Arpaş Ambarlı Römorkaj Pilotaj Tic. A.Ş., HM Uluslararası Proje Taşımacılığı A.Ş., Pasifik Lojistik Grubu ve Denizcilik A.Ş., Yılport Holding A.Ş., Yüzbaşıoğulları Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Gıda Maddeleri Dağıtım Pazarlama San. Ve Tic. Ltd. Şti. Altın Sponsorlar olarak; Ares Tersanecilik A.Ş., Kumport Liman Hizmetleri ve Lojistik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Marshall Lojistik ve Ticaret A.Ş., Med Marine Holding A.Ş., Seft Gemi İnşa Sanayi Mühendislik ve Ticaret LTD. ŞTİ., Türk Loydu Vakfı, Xone Süper Yat Grup Gümüş Sponsorlar olarak; Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği, Actanis Proje Kargo Taşımacılığı , Ege Gemi Söküm San. Ve Tic. A.Ş. Bronz Sponsorlar olarak; Türkiye Denizcilik Federasyonu , Vira Haber, Deniz Haber Ajansı, Gemi Personeli, Gezgin Ajans, Neta Haber destekçiler olarak denizci gençlerin ilerleyişi ve bir araya gelebilmesi adına yardımlarını esirgemediler

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir