Gemlik Belediyesi’nden simit fiyatına ramazan pidesi
Gemlik Belediyesi’nden simit fiyatına ramazan pidesi

Gemlik Belediyesi’nden simit fiyatına ramazan pidesi

Gemlik Belediyesi’nden simit fiyatına ramazan pidesi

Gemlik Belediyesi ilçenin beş farklı noktasında kurduğu halk büfelerde ramazan ayında vatandaşların ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor.
Gemlik’te bu yıl ramazan ayında 380 gram susamlı pide fiyatı 15.00 TL olarak açıklanırken, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ilçe genelindeki halk büfelerde 380 gram susamlı pidenin 7.5 TL’ye satılacağını duyurdu.
Toplam beş farklı noktada satılacak ramazan pidelerini vatandaşlar hafta içi ve Cumartesi günleri 15.00 ve 18.00 saatleri arasında temin edebilecekler.
Halk Büfelerin vatandaşların ekonomilerine katkı sunmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Sertaslan, kaliteli ve sağlıklı gıdayı vatandaşlara ulaştırmanın gururunu yaşadıklarını vurguladı. Vatandaşların ramazan ayını kutlarken, “bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim. Ramazan ayında Gemliklilere 380 gram susamlı pideyi 7.5 TL’den ulaştıracağız” dedi.
Gemlikli vatandaşlar, Halk büfelerin ekonomilerine sunduğu katkıların çok olumlu olduğunu ifade ederken, ramazan ayının vazgeçilmezi olan pidenin fiyatının vatandaşların bütçelerini sarsmayacak şekilde sunduğu için Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a teşekkür ettiler.
(Son Güncelleme: 23 Mart 2023)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir