GEMLİK İSTİKLAL SPOR KULÜBÜ BÖLGESEL LİG SAHNESİNDE
GEMLİK İSTİKLAL SPOR KULÜBÜ BÖLGESEL LİG SAHNESİNDE

GEMLİK İSTİKLAL SPOR KULÜBÜ BÖLGESEL LİG SAHNESİNDE

GEMLİK İSTİKLAL SPOR KULÜBÜ BÖLGESEL LİG SAHNESİNDE

İlçemizi Voleybol branşının her kategorisinde temsil eden tek takımı olan Gemlik İstiklal Spor Kulübü, 20-26 Mart tarihleri arasında Bölgesel Liginde de boy gösterecek.
2022-2023 Voleybol Sezonu Bölgesel Kadınlar Ligi 10.Grupta; Gemlik İstiklal Spor, Yenişehir Gelişim Spor ve DSI Nilüfer Spor ile birlikte yer alacak. Gemlik temsilcisi, 20-26 Mart tarihleri arasında, Cengiz Göllü Voleybol Salonunda oynayacağı maçların hazırlıklarına haftada iki antrenman ile devam ediyor. Dün yapılan antrenman sonunda açıklamalarda bulunan Gemlik İstiklal Spor Kulübü başkanı ve baş antrenörü Ender YAYLI; “8 ay önce başladığımız alt yapı oluşumunda şu anda 160 dan fazla sporcumuz ile 3 farklı yaş kategorisinde 4 takım ile Bursa Voleybol Gelişim Liginde mücadele vermekteyiz. Genç sporcularımızın önüne bir vitrin oluşturacak, örnek almalarını sağlayacak bir Kadın Voleybol takımı kurduk. İçlerinde doktor, mühendis, avukat, özel sektör vb. mesleklerde olan birbirinden değerli oyuncularımız bulunmakta. Bu durum ile öğrencilerimize; hem istedikleri meslekte ilerlerken diğer yandan da spor a devam edebileceklerini göstermeyi hedefliyoruz. Bununla birlikte, salon sporları içinde önemli bir yere sahip olan voleybolun hem ilçemizdeki konumunu arttırmayı, hem çocuklarımızın spora olan ilgisini bir üst noktaya taşımalarını sağlarken, spor ile birlikte hayatlarının disipline etmelerini, sosyal çevrelerini düzenlemelerini amaçlamaktayız. Kurduğumuz Kadın Voleybol A takımımız ile Bölgesel ligde bu yıl Bursa takımları ile aynı grupta yer aldık, kendi seyircimiz önünde seyir zevki yüksek bir voleybol izletme gayretinde olacağız. 20-26 Mart tarihleri arasında Bursa Cengiz Gölü Spor Salonunda oynanacak maçlarımıza sevgili Voleybol severleri davet ediyoruz” dedi.
Bir 13 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir
(Son Güncelleme: 13 Mart 2023)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir