Sahili Yayalaştırma Planını UKOME Reddetti
Sahili Yayalaştırma Planını UKOME Reddetti

Sahili Yayalaştırma Planını UKOME Reddetti

Sahili Yayalaştırma Planını UKOME Reddetti

Gemlik Yeni Sahilde, akşam saatlerinde trafiğe kapanması yönündeki çalışma ulaştırma komisyonundan  veto yedi. Vatandaşların da sıcak baktığı konu Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından reddedildi.

Park sorunu denildi ama!

Trafiğe kapatılacağı duyurulan sahilin çarşı deresinden engelsiz kafeye kadar olan bölgede geçtiğimiz gün inceleme yapılmıştı. UKOME iptal ile alakalı gerekçesinde park sorununa dikkat çekerken, Gemlik Belediyesi tarafından bu konu ile alakalı plaka tanıma sistemi dahil pek çok alternatif sunulduğu biliniyor.

Sosyal Hayatı Etkiler

Çeşitli il ve ilçelerde benzer uygulamaların olduğu bilinirken, Gemlik’in en çok şikayet edilen eksiklerinden biri olan sosyal hayatın gelişmesini doğrudan etkileyecek projenin önünde UKOME engelinin çıkması, tepkilere yol açabilecek bir karar olarak yorumlandı.

Öte yandan UKOME’de Büyükşehir belediye başkanı veya vekilinin yanı sıra özellikle trafikle alakalı tüm kurumlardan temsilciler bulunuyor.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir