GTSO Meclisini Sertaslan Ziyaret Etti
GTSO Meclisini Sertaslan Ziyaret Etti

GTSO Meclisini Sertaslan Ziyaret Etti

GTSO Meclisini Sertaslan Ziyaret Etti

Gemlik Ticaret ve Sanayi odasının Ocak ayı toplantısına Gemlik Belediye Başkanı Uğur Sertaslan katılarak, hem hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, hemde kendisine yöneltilen soruları cevapladı.
GTSO yönetim kurulu başkanı Hasan Hamaloğlu ve meclis başkanı Mehmet Anar tarafından karşılan Gemlik Belediye başkanı Sertaslan oda yönetimi ve meclis üyeleri ile bir araya geldi
Ziyarette konuşan GTSO Meclis başkanı Mehmet Anar, “kısa süre önce seçimi tamamladıklarını, üye sayısındaki artış ile birlikte 25 olan meclis üyesi sayımız 27’ye çıktı” dedi.
Yönetim Kurulu başkanı Hasan Hamaloğlu Ankara’da yapılan Çevre Şehircilik ve iklim bakanlığında yapılan görüşmeler ve özellik zeytin organize sanayi bölgesi kurulması ile ilgili bilgileri verdi.
Gemlik Belediye Başkanı Sertaslan’da yeni yönetime ve meclise hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, yapılan çalışmaları anlattı. Sertaslan meclis üyelerinden gelen özellikle doğu imar planlarında yaşanan 20 metrelik yolun açılması ile alakalı Bursa Büyükşehir belediyesi ile görüşmelerin sürdüğünü, Gemlik girişinin İstiklal caddesinden de yapılması için projenin hazır olduğunu ancak bunun genel idarenin ukdesinde bir yatırım olduğunu söyledi.
Başkan Sertaslan ziyarette ilçemizin daha yaşanılabilir bir şehir olabilmesi için kurumlar olarak beraber hareket edilmesinin önemine işaret etti.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir