Faizsiz Konut Alma Yöntemleri Nelerdir?
Faizsiz Konut Alma Yöntemleri Nelerdir?

Faizsiz Konut Alma Yöntemleri Nelerdir?

Faizsiz Konut Alma Yöntemleri Nelerdir?

Ev sahibi olmak, kira ödeme derdinden kurtulmak isteyen her kişinin istediği bir durum diyebiliriz. Ancak konut almak isteyen çoğu bireyin, banka kredilerine başvurduğunda yüksek faiz oranına sahip kredilerle ve peşinat miktarlarıyla karşı karşıya kalması kişilerin bu isteklerinden vazgeçmesine neden olur. Katılımevim ise bu gibi nedenlerle ev hayalinizi ertelemenizin önüne geçer ve faizsiz konut alabilmenizin önünü açar.

Katılımevim faizsiz konut alma sistemi, bütçenizi zorlamadan ve yaptığınız birikimleri peşinat giderlerine vermeden ev sahibi olabilmenize olanak sağlar. Türkiye’nin herhangi bir noktasındaki evi faizsiz, peşinatsız ve kredisiz şekilde almanıza olanak sağlayan Katılımevim, bankalardan konut kredisi çekmek zorunda kalmanızı engeller.

Katılımevim’in sunduğu avantajlı yöntemler sayesinde aylık ödemeleriniz bütçenizi zorlamaz ve hayalini kurduğunuz eve rahatlıkla sahip olabilirsiniz. Peşinat ve ek dosya masrafları gibi çeşitli maliyetler ortadan kalktığı için alacağınız konutun fiyatı hakkında endişelenmezsiniz ve hayalinizdeki eve kavuşarak her ay kira ödeme derdinden kurtulabilirsiniz.

Uzun yıllardır yürüttüğü kurumsal faaliyetleriyle yüzlerce kişinin ev sahibi olmasına öncülük eden Katılımevim, bütçenizi en iyi şekilde ayarlamanızı sağlar. Sunulan tasarruf finansman yöntemleri sayesinde kredisiz, faizsiz konut sahibi olma hayallerinizi gerçekleştirirsiniz. Faizsiz konut alma seçeneklerinden hemen yararlanmak için Katılımevim’e katılım başvurusunda bulunabilirsiniz.

Faizsiz Ev Alma Kuruluşlarıyla Ev Sahibi Olun

Günümüz şartlarında bankalardan konut kredisi çekerek ev sahibi olmak, kişilerin bütçelerini zorlamalarına sebebiyet verebilir. BDDK faizsiz ev alma kuruluşları arasında yer alan Katılımevim ise hayallerinizdeki eve sahip olmanız için size çeşitli tasarruf finansman yöntemleri sunar. Bu sayede kendi evinizi satın alabilir, yüksek faiz ve ek masraf gibi çeşitli mali yükümlülüklerle bütçenizi zorlamazsınız.

BDDK Lisanslı Tasarruf Finansman Kuruluşu Katılımevim, yürüttüğü şeffaf ve eşitlikçi politikalar sayesinde ev alma sebebinizi sorgulamaksızın size yardımcı olur. Bu sayede hem kişisel olarak kullanma amacıyla hem de yatırım yapma amacıyla ev sahibi olmak isteyenler Katılımevim fırsatlarından yararlanabilir. BDDK faizsiz ev alma kuruluşu Katılımevim, bütçenizi düşünür ve geri ödemelerinizi bütçenize göre ayarlar.

Bütçesini zorlamadan, borca girmeden ev almak her bireyin hayalleri arasındadır. Katılımevim tasarruf finansman yöntemleri sayesinde çeşitli konut kredilerine ve gereksiz prosedürlere katlanmadan istediğiniz eve sahip olabilirsiniz. Katılımevim katılım başvurusu ve faizsiz konut alma seçenekleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için ise size en yakın Katılımevim şubesine giderek merak ettiklerinizi sorabilir ya da 444 11 00 numaralı çağrı merkezini arayarak bilgi alabilirsiniz.

(Son Güncelleme: 24 Ocak 2023)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir