VERA PALAS OTEL’E EN BAŞARILI DÜĞÜN ORGANİZASYONU FİRMASI ÖDÜLÜ
VERA PALAS OTEL’E EN BAŞARILI DÜĞÜN ORGANİZASYONU FİRMASI ÖDÜLÜ

VERA PALAS OTEL’E EN BAŞARILI DÜĞÜN ORGANİZASYONU FİRMASI ÖDÜLÜ

VERA PALAS OTEL’E EN BAŞARILI DÜĞÜN ORGANİZASYONU FİRMASI ÖDÜLÜ

“Türkiye’de bir ilke imza atarak havuzda özel platform hazırlanarak düğünlerde ilk dansın yapıldığı organizasyonlara ev sahipliği yapan Vera Palas Resort Hotel, ‘Yılın En Başarılı Otel ve Düğün Organizasyonu Firması’ ödülüne layık görüldü. Vera Palas Resort Hotel’in ödülünü şirketi adına Yönetim Kurulu Başkanı Şener Çakır aldı.”,
Aslan Medya Yapım organizatörlüğünde Uluslararası Ekonomi ve Proje Ödülleri töreni düzenlendi. DoubleTree by Hilton Topkapı’da 16 Aralık’ta düzenlene ödül töreninin sunuculuğunu Özge Ulusoy ve Şener Tayyar Işıksaçan gerçekleştirdi.
‘GEMLİK, BURSA VE TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’
Ödül töreninde konuşma yapan Vera Palas Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Şener Çakır, ‘Öncelikle bizleri burada ağırlayan Aslan Medya’ya ve tüm emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Girişimcilik ve proje dalında ödül almak gerçekten çok mutluluk verici bir şey. Biz yola çıkarken önce Gemlik’te en iyisi olmak, sonra Bursa’da en iyisi olmak ve Türkiye’nin en iyisi olmak hedefiyle yola çıktık. Adım adım ilerliyoruz, inşallah daha da iyi yerlerde buluşmak dileğiyle’ ifadelerini kullandı.
‘DENİZ MANZARALI NİKAH MASASI HAZIRLIYORUZ’
Havuzumuzun tam ortasında özel olarak hazırlanan bir platform yer alıyor. Gelin ve damadın ilk dansı için kullanılabilen bu platforma beyaz renkli, çiçeklerle süslü zarif merdivenlerle inerek misafirlerinizin karşısına çıkıyorlar diyen Vera Palas Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Şener Çakır, ‘Denize sıfır ve havuz başında zarif detaylarla süslenmiş şık bir ortam hayal eden tüm çiftlerimizin bu masal tadındaki özel gününe şahitlik ediyoruz. Aynı anda 1.000 kişiye hizmet verebiliyoruz, deniz kenarında yer alan açık davet alanımızda çiftlerin istekleri doğrultusunda düzenleme ve süsleme yapıyoruz. Nikah masasını da deniz manzaralı bir noktaya yerleştiriyoruz’ dedi.
Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
(Son Güncelleme: 20 Aralık 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir