YAVUZ İYİ PARTİ YÖNETİMİNİ TANITTI

YAVUZ İYİ PARTİ YÖNETİMİNİ TANITTI

İyi Parti İlçe Başkanlığı, kongresi sonrasında ilk toplantısını basına açık olarak gerçekleştirdi. Gemlik Bölge Parkında yapılan toplantıda, İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, partisinin genel ve yerel seçimlerde iddialı olduğunu dile getirdi.
Yavuz açıklamasında şu ifadeleri kullandı; ‘’3. Kongremizi yaparak güzel bir yönetim oluşturduk. Kuruluşumuz öncesi Türk siyasetini iki kutba çekmek isterlerken, ülke kendi içinden bir genel başkan çıkardı.
Biz de, bu işi cesurlar yapar dedik ve yönetimimizi oluşturduk. Memleket ve millet derdi olan arkadaşlarla hep beraber yürüyoruz. Genel başkanımızın liderliğinde, iktidar yürüyüşü yapıyoruz.
Güçlendirilmiş demokratik sistemde, kuvvetler ayrılığı ve bağımsız yargıyı sağlamak için bu sistemi oluşturmak istiyoruz. Ekonomik olarak sorunları da göze alarak, genel merkezimizin sistemi sunacağız.İyi partimizin davası ve ülküsü vardır. Adaletinden şüphe duyulmayan düzeni kurmak için devam edeceğiz.
Biz hem genel anlamda partimizi birinci yapmak, hem de Gemlik’te yerel seçimde büyük etken olan İyi Parti seçmeni, 3000 civarı oyla yerel belediye değişmiştir. Güç birliği o günün şartlarında yapılan olaydı. Son kamuoyu yoklamalarında, 20 bandına gelen partimiz Gemlik’i yönetebilecek noktadadır. İyi Parti kadrolarının da, bu görevi üstleneceğine inanıyoruz.
Gemlik’e genel ve büyükşehir manasında destek almayan bir ilçe. Bunca serbest bölge ve ticaret TOGG’a rağmen, Gemlik kasaba görünümünde. Kumla barajı, Hamidiye göleti bitirilememiş. TOGG denilmiş, meslek lisesinde bölüm açılmamış. Personel anlamında Gemlik gözetilmemiş. Orhangazi Belediye Başkanı mavi yaka konusunda bile referans olmuş.
Biz tarım ve sanayi bakanlarını, neden ilçemizde göremiyoruz? Belediyenin başladığı kentsel dönüşüme destek veriyoruz. Ama bu işe büyük şehir ve Ankara el atmalı. Bugün bir deprem olsa, Gemlik ovasında ev kalmayacak.
Bazı kuruluşlara özel endüstri Bölgesi hakkı veriliyor. İznik Gölünün kuruma noktasına geldiği, sadece burada Gemlik’teki fabrikanın değil, Orhangazi’de yabancı menşeli firmanın da katkısı var. Özel endüstri mevzuatı yeniden düzenlenmeli.
Teşkilatımızın her Mahallesi’nde mahalle temsilcileri bulunmaktadır. Bugüne kadar 5 kat artan üye sayımızı, daha fazla artıracağız.Gemlik’in her kesimi ve her sektöründe arkadaşı yönetime kattık.’’
İlçe Başkanı Yavuz, açıklamasının ardından yönetimini basına tanıttı.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Minik çocuğu Allah korudu..

Gemlik’te küçük çocuğu Allah Korudu Gemlik Kumla mahallesinde 3.kattan düşen çocuk olayı ayak kırığı ile …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir