MHP’DE İLÇE DİVAN TOPLANTISI YAPILDI
MHP’DE İLÇE DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

MHP’DE İLÇE DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

MHP’DE İLÇE DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ilçe divan toplantısı, MHP Genel Merkezi ve İl Başkanlığından da, katılımcılarda düzenlendi. Yerel çalışmaların da, düzenli gittiğini ve hazırlıklarının olduğunu belirttikleri toplantının sonucunda, önceliğin 2023 genel seçimlerine verilmesi kararı alındı.
MHP İlçe Divan Toplantısı, Gemlik Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezinde düzenlendi. Toplantıya, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Feyzi Zırhlıoğlu, MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kankancı, İl Başkan Yardımcıları, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, ilçe yönetimi, meclis üyeleri ve MHP Üyeleri katıldı.
Programda ilk sözü alan MHP Meclis Üyesi Emrah Keskinden, 76 maddede özetlediği Gemlik Belediye Meclisine sunduğu önergeleri sıraladı. İçlerinde bazı önergelerin hayata geçirildiği dikkat çekerken, Keskinden sözlerinin sonunda ‘’çalışmalarımızla, Gemlik Belediyesini yönetmeye talibiz’’ dedi.
ÖZCANBAZ; ÖNCELİĞİMİZ 2023 SEÇİMLERİ
MHP İlçe Başkanı Mehmet Emim Özcanbaz ise; ‘’Genel ve yerel gündemi değerlendireceğimiz toplantımızda, yerel seçim için hemen her hafta basın toplantısı bile düzenleyebiliriz. Elimizde envanterlerimiz, çalışmalarımız var ama öncelikle, genel seçim. 2023 seçimlerinin ardından, farklı bir çalışma yapacağız. Şu anda önceliğimiz MHP’nin daha fazla vekille mecliste temsil edilmesi, Türkiye Cumhuriyet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2023 seçimlerinde de Cumhurbaşkanı olmasıdır.
Çünkü bir tarafta bizler, diğer tarafta 6+1 masa var. Bizler fethedilmeyen kaleyiz. Baykal dönemindeki CHP ile Kılıçdaroğlu dönemindeki CHP arasında büyük farklılıklar var. Bugün Doğu Akdeniz’de, Suriye’de ve Irak’ın Kuzeyinde operasyon yapabilme kabiliyetimiz varsa, bu da bizim Cumhur İttifakının tarafı olmamızdandır. 30 yıldır işgal altında kalan Karabağ, bugün Azerbaycan toprağı ise, yine bizim varlığımız ve duruşumuzdan yanadır. Bu nedenle, bölgede güç olmak istiyorsak, 2023 seçimlerini farklı şekilde Cumhur İttifakının kazanması gerekmektedir’’ dedi.
ZIRHLIOĞLU; ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİM MİLLİ VE GAYRİMİLLİ SEÇİMİ OLACAK
Ardından söz alan MHP MYK Üyesi Feyzi Zırhlıoğlu; ‘’Bu yüzyılda yeniden dünya kuruluyor. Bu yüzyıl, Türklerin yüzyılı olacaktır. Bu hamleleri de hayata geçirmek için, Cumhur ittifakının başarılı olması gerekir.
Bir pandemi süreci yaşandı. Sürecin tamamlanmasının ardından ilk sahaya çıkan da, MHP oldu. Bir tarafta, bölgenin gücü olan, yerli ve milli duruşu olan Cumhur ittifakı, diğer tarafta 6 parti + HPD + YPG + emperyal güçler var. Zillet ittifakı, bu şartlarda ülkenin menfaatini düşünebilir mi? Bu ittifak, Türk milletinin lehine gelişecek ne varsa karşısında duruyor. Bu nedenle önümüzdeki 2023 seçimleri, milli ve gayri milli arasında yapılacak seçimdir’’ şeklinde konuştu.
(Son Güncelleme: 21 Kasım 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir