Ankara’da Hangi Otellerde Kalınmalı?
Ankara’da Hangi Otellerde Kalınmalı?

Ankara’da Hangi Otellerde Kalınmalı?

Ankara’da Hangi Otellerde Kalınmalı?

Bodrum, Marmaris, Fethiye, Alaçatı, Çeşme ve daha birçok popüler tatil yerine gitmek istemeyebilirsiniz. Daha düşük bir bütçeyle Türkiye’nin farklı bir şehrini gezip görmek gibi bir amacınız olabilir. Bu noktada, size Ankara’yı tavsiye ediyoruz. Bilhassa tarih meraklılarının bir numaralı adresi olan Ankara; yıl içerisinde çok sayıda ziyaretçiyi ağırlıyor. Siz de Ankara’da en az birkaç gün kalacaksanız gitmeden evvel Ankara otel rezervasyonu yaptırmalısınız.

Ankara’nın En İyi Otelleri

Ankara; herkesin bildiği gibi Türkiye’nin başkenti! Bu yüzden, yılın neredeyse her döneminde çok sayıda kişiyi ağırlıyor. Bilhassa iş toplantıları için bu şehre gelenlerin sayısı bir hayli fazla! Ankara otel seçenekleri sayesinde dışarıdan gelen konukların en iyi şekilde ağırlanması mümkün olur. Takdir edersiniz ki, Ankara’daki otellerin daha farklı özellikleri bulunuyor. Bu tür oteller; iyi bir yaz tatili için uygun nitelikler taşımaz. Bir başka deyişle, deniz, kum ve güneş üçlüsü vaat eden Ege ve Akdeniz Bölgesi’ndeki oteller ile benzer nitelikte değildir. Gelin, en iyi Ankara otel seçeneklerine yakından bakalım!

  • Divan Çukurhan: Yolu Ankara’ya düşen herkesin adresi olması gereken bir oteldir. Lüks butik otel olarak hizmet verir. Her şeyden önce, post modern çizgilere sahip dekorasyonu ile dikkat çektiğini söylemek gerekir. Ayrıca, müşterilerin rahatı düşünülerek tasarlanmış 16 farklı odası mevcuttur. Siz de Divan Çukurhan’ı tercih ettiğiniz takdirde kendinizi başka bir dönemdeymiş gibi hissedebilirsiniz. Ancak, otelin imkanları son derece iyi!
  • Ankara HiltonSA: Ankara’nın tam merkezinde yer alan bu otelin Hilton ismini sonuna kadar hak eden nitelikte olduğunu ifade edebiliriz. Kalite ve konfor konusunda en iyisini sunan Ankara HiltonSA; bilhassa iş ve eğlence amaçlı düzenlenecek etkinlikler için şehre gelen misafirlerin kalabileceği bir oteldir. Bunun yanı sıra, otelin dünya mutfaklarından çok sayıda lezzet barındıran birden çok restoranı da bulunuyor.
  • Lugal Ankara: Kavaklıdere’de yer alan Ankara otel seçeneklerinden birisi de Lugal Ankara! Lüks Ankara otelleri arasında olduğunu ifade etmeliyiz. Tasarımıyla konforu hissettiren ve kaliteli bir hizmet sunan bu otelin havuz ve ücretsiz otopark seçenekleri de yer alıyor.
  • Wyndham Ankara: Wyndham otelleri oldukça meşhurdur. Söz konusu oteller zincirinin en iyilerinden birisi de Ankara sınırları içerisinde bulunur. Bu otelin eşsiz mimarisine hayran olmamak elde değil! Ayrıca, havaalanı transfer hizmeti de verir. Dört dörtlük Ankara otelleri arasında yer alır.
  • Grand Ankara Hotel & Convention Center: İş amacıyla şehre gelenler için en iyi Ankara otelleri arasındadır. Her şeyden önce, teknik altyapısı ile dikkat çeken harika toplantı salonlarına sahip olduğunu ifade etmek gerekir. Bunun yanı sıra, ücretsiz internet ve otopark hizmeti sunuyor olması da ciddi bir avantajdır. Donanımlı ve konforlu bir otelde tatil yapmak isteyenlerin yolu bu otele düşmeli!

 

(Son Güncelleme: 23 Kasım 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir