GTSO Heyeti Ankara'da Bakanlıkları Ziyaret Etti
GTSO Heyeti Ankara'da Bakanlıkları Ziyaret Etti

GTSO Heyeti Ankara’da Bakanlıkları Ziyaret Etti

GTSO Heyeti Ankara’da Bakanlıkları Ziyaret Etti

Gemlik Ticaret ve Sanayi odasının yapılan genel kurulunun ardından göreve gelen yeni yönetim Ankara ziyaretleri kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığını  ziyaret ettiler.

GTSO  yönetim kurulu başkanı Hasan Hamaloğlu ve Meclis başkanı Mehmet Anar ile yönetim kurulu üyeleri  Ak Parti Bursa milletvekili Zafer Işık’ın da yer aldığı heyetle bakanlıklarda bazı birimlerin genel müdürleri ile bir  araya geldiler.

GTSO Yönetimi Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u, Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdürü Hacı Abdullah Uçan’ı,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapıve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Günan ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan ve Ar-ge Genel Müdürü Bilal Macit’i  ziyarette bulunarak, İlçemiz için yapılacak faaliyetler için kendilerinden destek istediler.

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası heyetinde Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hamaloğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Fatih Ayvaz , Alpaslan Eker, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akın, Erkan Kavlak, Nihat Balkan, Hakan Işıkcı, Meclis Başkanı Mehmet Anar, Meclis Başkan Vekilleri Fatih Becerikli, Tevfik Yılmaz, Meclis Katip Üye ve TOBB Delegesi Nurcan Akca ile  Genel Sekreter Emre Gemicioğlu yer aldı.

 

GTSO Heyeti Ankara'da Bakanlıkları Ziyaret Etti
GTSO Heyeti Ankara’da Bakanlıkları Ziyaret Etti

(Son Güncelleme: 9 Kasım 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir