TSO Gazi Ortaokulu Yeni Binalarına  Taşındı

  TSO Gazi Ortaokulu Yeni Binalarına  Taşındı

    TSO Gazi Ortaokulu Yeni Binalarına  Taşındı

Gemlik’te TSO Gazi ilk ve Ortaokulu yeni yapılan binalarında 4 Şubat’ta eğitim hayatına başladı.

TSO Gazi Ortaokulu 900 ortaokul, 50 anaokulu öğrencisi ve 40 kişilik öğretmen kadrosu ile 2018-2019 eğitim öğretim hayatının 2.döneminde faaliyete başladı. Okul Müdürü Sinan Sevinç ” Gemlik’te ikili eğitim veren tek okuluyduk” dedi. Okul Müdürü Sevinç okulda 24 dersliğin bulunduğunu ve öğrencilere en iyi eğitimi vermek istediklerini belirtti. Tam gün olarak eğitim veren okulunun öğrencilere sağladığı imkânlardan dolayı velilerin ve öğretmenlerin bu durumdan memnun olduğunu beyan etti.

Gemlik’in en köklü okullarından olan Gazi Okulunun yeni binasına taşınma süreci, uzun zamandır devam ediyordu. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın girişimleri sonrasında kazandırılan yeni okul arsasında, ilk onaylanan okul yeri İl Özel İdaresindeki değişiklik sonrasında askıya alınmıştı. Yılmaz’ın girişimleri sonrasında yeniden plana alınan okulun inşaatı geçtiğimiz yıl başlamıştı. İkinci döneme yetişen okul, gerek donanım, gerekse bina yapısı olarak bölgenin en modern okullarından biri haline geldi.

İlkokul’a Mehmet Akif Ersoy Adı Verildi

TSO Gazi ortaokulunun yanındaki ilkokul binasına  ise Mehmet Akif Ersoy’un adı verildi. Okulun kurucu müdürlüğünü de İsmail Aydın üstlendi. 665 öğrenciye hizmet verecek olan ilkokul bölümünün yapılması sonrasında da Gemlik’te tüm okullar tam gün eğitim vermeye başladı.

(Son Güncelleme: 5 Şubat 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir