Serhat Müdür istifa etti
Serhat Müdür istifa etti

Serhat Müdür istifa etti

Serhat Müdür istifa etti

Gemlik Belediye Başkan yardımcısı olan, Karabük Eski İl Emniyet müdürü ve Polis Başmüfettişi Serhat Tezsever bir süre önce başladığı görevinden istifa etti.
Tezsever’in yaklaşık 3 ay önce başladığı görevinden ayrılırken, verdiği istifa dilekçesinde neden ayrıldığı ile alakalı detaylara yer verdiği öğrenildi.
Serhat Tezsever dilekçesinde, “Gemlik Delediyesinde 3 aydır Devlet Memurluğu kadrosundan Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yapmaktaydım. 3 ay boyunca her gün gece gündüz sokakları gezerek tüm muhtarlarımızın ve halkımızın sorunlarını, belediyenin yapması gereken eksikliklerini tek tek dinleyerek not alıp belediye başkanı Uğur kardeşime, yapmış olduğumuz istihbaratı, olması gereken ufak dokunuşları, tek tek bazen Uğur kardeşimizin kendisine, bazen de şube müdürü ve başkan yardımcısı yanında söylediğim halde en ufak bir dokunuşun, işin yapılmadığını gördüm. Akabinde sokaklarda yakın korumam olan Nafiz kardeşimle birlikte gördüğümüz yapılması gereken ve 56 maddelik raporu resmi yazı ile Uğur kardeşime ilettik. Belediye başkanı tarafından tutulan danışman ve belediyenin bütün yönetim kadrosu ile yapılan toplantıda danışman tarafından her şeyin güllük gülüstanlık olduğu, hiç bir problemin olmadığı, işlerin çok iyi gittiği gibi sözlerin konuşulmasından sonra, ben de herkese hitaben hayır işlerin öyle olmadığını, sokaklarda ufak dokunuşların dahi yapılmadığını, vatandaşların şikayetçi olduğunu, bir an önce Bismillah deyip çalışmalara başlanılması gerektiğini söyledim.
Ayrıca kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda bizden için elinde tesbih, faşist Emniyet Müdürü ve yanında koruması Polisle işkenceciler belediye içinde geziyor. Bizde rahatsız oluyoruz, gibi sözler karşısında Uğur başkanın sessiz kalması bizim gibi ömrünü vatana, millete ve terörle mücadele ile geçirmiş olan bizleri derinden yaralamıştır. Yaşanan bu gelişmelerin ardından gördüğüm lüzum üzerine Devlet Memurluğu Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ediyorum.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir