BORSA'DAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET
BORSA'DAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

BORSA’DAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

BORSA’DAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır, Meclis Başkanı Salih Erdinç Ersan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cevat Yazıcı ve Erdal Kayalı, Yönetim Kurulu Sayman Üye Reşat Kiyat, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Uysal, Meclis Başkan Yardımcısı Selim Başaran, Meclis üyeleri Ali Öztürk, Şenol Aydı, Disiplin Kurulu Üyesi Ali Ay ve Genel Sekreter Bahadır Selvi ile oluşan heyetle birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Kabulde TOBB Başkanı Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gemlik Ticaret Borsası Başkanlarına ve meclis üyelerine yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Görüşme esnasında Borsamız Başkanları Hisarcıklıoğlu’na yapılan çalışmalar ve projeleri hakkında bilgilendirmeler de bulunup desteklerini rica ettiler.
Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında “Seçimlerimiz çok güzel geçti. Benim bu 5. Dönemim, 2 dönem Başkan Yardımcılığı, 3 dönemde Yönetim Kurulu Başkanlığı, çok güzel bir ortamdı, tabi karşınızda aday olması daha heyecanlı oluyor. Bu dönemde Allah’ın izniyle kazandık. Bugün de buraya Rifat beye önceki dönemdeki arkadaşlarımız ile yeni çalışma arkadaşlarımızı yönetim ve meclis üyelerimizi tanıştırdık. İnşallah bundan sonraki dört yıllık dönemde de Gemlik’imiz için çalışacağız. Her zaman Rifat Başkanımızın yanındayız. O da bizi herhalde takdir eder. Daha güzel hizmetler vermeye devam edeceğiz. Son olarak Başkanımız Rifat beye misafirperverliği için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir