Gemlik Gübre Sanayi A.Ş.’den Kamuoyuna Duyuru

Gemlik Gübre Sanayi A.Ş.’den Kamuoyuna Duyuru
Gemlik’te 1 işçinin hayatını kaybettiği, 3 işçinin de yaralandığı elim kaza ile alakalı olayın yaşandığı Gemlik Gübre Fabrikasından kamuoyuna duyuru yapıldı.
Yapılan açıklamada,”18.07.2022 tarihinde itibaren Amonyak ve Gübre tesislerimiz yıllık periyodik bakım faaliyetleri amacıyla duruşa geçmiştir. Bu kapsamda planlı bakım faaliyeti içinde yer alan ve 10 gündür içinde çalışılan Reformer reaktöründe katalizörlerinin yenilenmesi çalışmaları yapılmaktadır. Bu amaçla kazan içine giren operatörümüz Muhammet Neyaman oksijen yetersizliğine maruz kalmış, kendisini kazandan çıkarmaya çalışan diğer üç çalışanımız usta Yardımcısı Halil İbrahim Aytaç, Usta operatör Özcan Sait ve Sorumlu Teknisyen Zafer Yıldırım da etkilenmişlerdir. Teknik ekiplerimiz olaya derhal müdahale etmiş ve arkadaşlarımız Gemlik Devlet Hastanesine nakledilmişlerdir. Maalesef çalışanımız Muhammet Neyaman tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olduğumuzu öğrenmiş bulunmaktayız. Diğer arkadaşlarımız Zafer Yıldırım ,Özcan Sait ve Halil İbrahim Aytaç’ın ise sağlık durumları iyi olup tedavileri devam etmektedir.
Tüm Gemlik Gübre ekibi olarak hepimizi yasa boğan bu üzücü iş kazasında ,hayatını kaybeden çalışma arkadaşımız Muhammet Neyaman’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz” denildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir