TSO yardım TIR’ları yola çıktı
TSO yardım TIR’ları yola çıktı

TSO yardım TIR’ları yola çıktı

TSO yardım TIR’ları yola çıktı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde mağdur olanlara yardım için başlatılan kampanyada yardım malzemesi yüklü iki TIR yola çıktı.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir yaptığı açıklamada, Türkiye genelindeki bütün oda ve borsaların depremde mağdur olan vatandaşların acil ihtiyaçları için başlatılan kampanyaya ilçemizden de işadamlarından destek geldiğini söyledi.

Ağdemir, deprem de mağdur olan vatandaşların ihtiyacı olan başta battaniye, ısıtma araçları olmak üzere iki TIR malzemenin odada toplanarak Bursa’daki İl Koordinasyon Merkezi’ne gönderildiğini oradan da deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaştırılacağını söyledi.

Ağdemir, şöyle konuştu:

“Deprem nedeniyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. Gemlikli işadamları olarak depremde yaralananlara, evleri yıkılanlara sabır ve metanet diliyoruz. Onların yaralarının sarılmasına yardımcı olmak amacıyla ihtiyaçları olacak tüm malzemeleri  İl Koordinasyon Merkezi aracılığıyla kendilerine en yakın zamanda ulaştırıyoruz.”

Ağdemir, yardım kampanyasına destek veren iş adamları ve kuruluşlara teşekkür etti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir