GESYAD VETERAN VE KURUMLAR TURNUVASINDA YARI FİNAL HEYECANI 
GESYAD VETERAN VE KURUMLAR TURNUVASINDA YARI FİNAL HEYECANI 

GESYAD VETERAN VE KURUMLAR TURNUVASINDA YARI FİNAL HEYECANI 

GESYAD VETERAN VE KURUMLAR TURNUVASINDA YARI FİNAL HEYECANI

Yedi yıldır devam eden ve sadece bir sene covid nedeni ile yapılamayan veteran Futbol turnuvasının bu yıl altıncısı yapılıyor. Geleneksel hale gelen veteran futbol turnuvasının bu sene ismi Faruk Güzel veteran futbol turnuvası oldu. Turnuva ismi; turnuvaya katılan takımların ortak görüş ve tam bir oy birliği ile alındı. Bu karar alınırken Gemlik de iz bırakmış sevilen sayılan Gemlikspor Başkanlığı da yapmış ve Gemlik’de iz bırakmış halk adamı kimliği göz önüne alındı. Turnuva ismi Gemlik halkı tarafından da olumlu karşılandı.
Hepimizin bir birimize ihtiyacı var. İyi düşünmek ve iyi eylemler içerisinde olmalıyız.İyi düşünüp yanlış yaptığımız noktalarda dostlarımızla iştişare etmeliyiz. Çünkü “dost acı söyler” yani doğruyu ve dos doğru söyler.
Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği sadece spor veya sanat ile ilgili faliyetler içerisinde değil. Tüm kesimleri kucaklayan sokak hayvanları-çevre-yaşlılar-kimsesiz çocukar-engelliler gibi bir çok halk yararına faliyetler içerisinde .Fakat bunların birleştirme ve bir araya getirmede ki en büyük etki spor ile mümkün. Yıllarca kurulması zor arkadaşlık ve dostluklar bir iki spor aktivitesi ile mümkün oluyor. Biz bunu yedi yıldır tecrübe ettik. Bu yolun ne kadar doğru olduğunu biliyor ve GESYAD olarak yolumuza devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz.Her sene bir önceki hata ve beklentilerin analizini yaparak yeni senenin planını yapıyor. Elbet de bu sene de bir kaç hata ve uygulama olmuştur. Tüm takım sorumluları ile turnuva sonu bir araya gelerek değerlendirme ve öz eleştirilerimizi yapacağız.
Zeytinin başkenti marmaranın incisi Gemlik’i hepimizin ortak çabası ile Barış ve Huzur’un kenti yapabiliriz. TOGG devreye girmesi ile Gemlik farklı bir ivme kazanacak. Türkiye vede dünyanın gözünün Gemlik’te olacağı dönem için hepimizin hazırlıklı ,birleştirici ve barışçıl faliyetler içerisinde olmalıyız.
Barışcıl ve birlik beraberlik için yapılan bu turnuvanın eleme gruplarına gelindiğinde
Kurumlar ve Dernekler grubunda eleme maçları şu şekilde yapılacak;
Kurumlar Yarı Final Maçları
08.08.2022 Pazartesi 19:30
BP CASTROL – ÇİMTAŞ
08.08.2022 Pazartesi 21:00
BORUSAN MANNESMAN – GEMPORT
Dernekler Yarı Final Maçları
10.08.2022 Çarşamba Saat 19:30
ALKAN ZEYTİNLERİ – BEŞİKTAŞ DERNEĞİ
10.08.2022 Çarşamba 21:00
GALATASARAY DERNEĞİ – GÜZEL NAKLİYAT
Tüm halkımızı her kesimi çocukları ve ailesi ile bu şölene bekliyoruz.
Ne olursa olsun sayıca çok çok fazla olan iyilerin sayıları çok az olan kötüler kadar cesaretli ve karalı olması ile bu tür organizasyonlar nesiller boyunca devam edeblir.
İkilik kinini İçimizden atıp,özde ben bir insan olmaya geldim diyebilmeli ve Ariflerin gönlüne taht kurmaya gayret edelim.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir