GTSO’dan Başsavcı’ya Ziyaret

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri göreve yeni başlayan Başsavcı Ali Ülger’e ziyarette bulundular.

Oda yönetim kurulu başkanı Kemal Akıt, Meclis başkanı Paşa Ağdemir, Yönetim kurulu başkanvekilleri Mehmet Yıldırım ve Nurettin Hocaoğlu, yönetim kurulu sayman üyesi Ergin Erenoğlu ve Mehmet Anar ile Genel Sekreter Arda’ı Başsavcı Ali Ülger karşıladı.

Ankara, Konya, Mardin ve Bandırma’da ki görevinin ardından Gemlik’e atandığını belirten Başsavcı Ülger, ilçenin genel olarak ekonomik ve sosyal yapısının iyi olduğunu kendilerinin de adalet noktasında gerekeni yapacaklarını belirterek, “bizler adliye olarak adaleti tesis ettiğimiz sürece daha güçlüyüz” dedi.  Başsavcı Ülger, “fiziki olarakda adliye konusunda projenin hazırlandığını,  Eylül ayı sonundan ihalesi yapıalacak ve yer teslimi ile birlikte temeli atılacak” şeklinde konuştu. Başsavcı Ülger; özellikle uyuşturucu madde satışı ve kullanımı ile alakalı olarakda son dönemde ciddi açlışmalar yapıldığını, okul yaklını ve kamusal alanlardaki denetimlerin daha da sıklaştırılacağını, okulların açılması ile birlikte bunun daha gözle görülebilir oranda artacağını ifade ederek, “vatandaşlarımızdan da bu konudaki tek talebimiz gördükleri en ufak bir şüpheli durumu ücretsiz olarak hizmet vermekte olan 155 veya 156 hatlarına bildirmeleri” dedi.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu başkanı Kemal Akıt’ta “oda olarak yönetici arkadaşlarımızla birlikte kurum ve kuruluşlarımızın yanındayız. Tüccarın temsilcileri olarak yaptığımız görev itibariyle vicdanımız rahat. İşveren her zaman huzur ister. Bu huzur ortamının en önemli ayağıda adliyelerdir” dedi.

GTSO yöneticileri de kamu kurumlarının  ihtiyaçları noktasında ellerinden geleni yaptıklarını söyleyerek, özellikle kordonboyu olarak bilinen sahildeki yürüme bandının hem daha güçlü ışıklandırılmasını hemde buralarda güvenlik güçlerinin daha aktif olarak caydırıcı görev yapmasını istediler.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir