BURSASU AKRAN GEMLİK BASKETBOLUN YANINDA
BURSASU AKRAN GEMLİK BASKETBOLUN YANINDA

BURSASU AKRAN GEMLİK BASKETBOLUN YANINDA

BURSASU AKRAN GEMLİK BASKETBOLUN YANINDA

Akran Gemlik Basketbol Kulübü yönetimi 2021-2022 sezonunda Misli.com Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadelesinde destek veren Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Sn. Alinur Aktaş’a Teşekkür ziyaretinde bulundu.
2022-2023 sezonunda Misli.com Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadelesine devam edecek Akran Gemlik basketbola Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak desteğini devam ettireceğini söyleyen Başkan Aktaş, Gemlikli çocukları sporla buluşturan Gemlik Basketbola 2 yıldır destek veriyoruz. Bu desteği Bursa su markası ile vereceklerini ifade eden Başkan Aktaş, Bursa’daki 240 spor kulübünde de destek anlamında izlerinin bulunduğunu desteklerinin bundan sonra da süreceğini ifade etti.
Gemlik Basketbol Kulübü’nün kurucuları arasında yer aldığını hatırlatan Bursa Milletvekili Zafer Işık da “2016 yılından beri çocuklarımızın spor yapabilmelerini adına ciddi gayretler gösterdik. Kulübümüze olan destekleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.
Gemlik Basketbol Kulüp Başkanı Berkay Bulut ise çocuklara yönelik güzel şeyler yapmak için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, bu süreçte destekleriyle hep yanlarında olan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Bulut, teşekkür ziyaretinin Başkan Aktaş’a, Akran Gemlik Basketbol kulüpü forması hediye etti.
(Son Güncelleme: 2 Ağustos 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir