GBS’DEN GÜMÜŞ MADALYA

GBS’DEN GÜMÜŞ MADALYA

GBS’DEN GÜMÜŞ MADALYA

Atletizm Federasyonunun faaliyet programında yer alan “Türkiye 14 Yaş Altı Salon Atletizm Festivali” 29 – 30 Ocak 2018 tarihlerinde Ataköy Atletizm Salonu’nda  571 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

571 atletin mücadele ettiği yarışmada 2 gün boyunca nefesler tutularak dereceye giren atletler belli oldu. Gemlik Belediye Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışan Beyzanur Topçu 60 metre engelli koşusunda, Türkiye 2’ncisi olarak ailesini ve sevenlerini sevince boğdu. Bir diğer Belediye Gençlik ve Spor kulübü koşucusu Fatma Ulutaş ise 200 metrede, 28.55’lik derecesi ile aynı dereceyi koşan 7 sporcu arasında Türkiye 9’uncusu oldu.

Kazanılan başarılarla alakalı düşüncelerini dile getiren Belediye Gençlik Ve Spor Kulübü Atletizm Antrenörü Burhan Gümüş, Gemlik Belediyesi tarafından Atatürk Stadyumuna yaptırılan tartan pistin, özellikle atletizm sporcularının gelişim ve başarılarına büyük ölçüde artı sağladığına dikkat çekti. Gümüş, “Tüm sporcularımı, kutluyorum. Desteklerinden ötürü, başta Gemlik Belediye Başkanımız Sayın Refik Yılmaz olmak üzere, Kulüp Başkanımız Hulisi Gandar’a ve yönetimine de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Başarılarımız devam edecek. Hedefimiz Gemlik’i ve ülkemizi uluslararası düzeyde temsil etmek” diye konuştu.

 



(Son Güncelleme: 5 Şubat 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir