Peyzaj çalışmaları sürüyor
Peyzaj çalışmaları sürüyor

Peyzaj çalışmaları sürüyor

Peyzaj çalışmaları sürüyor

Belediye ekipleri ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yabani otların temizliği ile çim biçme ve ağaçların budanması çalışmalarını ilçenin dört bir yanında sürdürüyor. Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra Dereboyu mevkiinde de çim biçimi ve peyzaj düzenlemesini gerçekleştiren belediye ekipleri yabani ot temizliğiyle çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesi sağlıyor. Alanında uzman teknik personel denetiminde özenle gerçekleştirilen çalışmalarda, gerek halkın sağlığı gerekse çevre düzenlemesi ön planda tutuluyor.

“Sokaklarımız daima temiz ve düzenli olacak”

Konu ile alakalı konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan “Park, bahçe ve mesire alanlarında çim biçme ve yabani ot temizliklerini aralıksız sürdürüyoruz. Halk sağlığını korumak için gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Bakımsız alanlarda vatandaşa zarar verebilecek haşereler daha kolay çoğalabilir. Bu konuda halkımızın sağlığına ve çevre temizliğine özen gösteriyoruz. İlçemizin daha temiz ve düzenli bir hale kavuşması için elimizden geleni yapacağız ”diye konuştu.

Gemlik’in çehresini değiştirecek çalışmaların yaz ayları boyunca devam edeceğini dile getiren Başkan Sertaslan, Gemliklilere daha estetik park, bahçe ve yürüyüş alanları oluşturmayı hedeflediklerinin altını çizdi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir