Gemlik Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri Köy okulları için Kalem seti topladılar
Gemlik Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri Köy okulları için Kalem seti topladılar

Gemlik Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri Köy okulları için Kalem seti topladılar

Gemlik Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri Köy okulları için Kalem seti topladılar

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gemlik Gençlik Merkezi, üniversite sınavına giren öğrencilerden sınav sonrası ihtiyaç sahibi öğrenciler ve köy okulları için kalem, silgi ve kalemtıraş topladı.
‘Genç Dönüşüm’ projesi kapsamında sınav sonrası ihtiyaç sahibi öğrenciler ve köy okulları için kalem, silgi ve kalemtıraş toplayan Gemlik Gençlik Merkezine mensup Gönüllü Gençler, topladıkları malzemeleri eylül ve ekim aylarında ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı planlıyor.
Gemlik Gençlik Merkezinden gönüllülük hareketine destek veren herkese teşekkür edilerek ‘Gönüllü Gençlik Lideri ve Gönüllü Gençlerimizin gayretleriyle TYT ve AYT sonrası bazı okullarda sınav sonrası açtığımız stantlarda toplam 1000 takım kalem, silgi ve kalemtıraşı ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz ve köy okullarımız için topladık. Bu sene olduğu gibi önümüzdeki okul döneminde de ziyaret ettiğimiz okullarda öğrenci kardeşlerimize hem farklı etkinlikler yapıyor hem de topladığımız kalem setlerini hediye ediyoruz’ denildi
Bazı okullarda veli ve öğrencilere simit, meyve suyu ve su ikramında da bulunan Gemlik Gençlik Merkezinin gönüllü gençleriyle yürüttüğü geri dönüşüm etkinliği gibi faaliyetlerde yer almak isteyen gençlerin Gemlik Gençlik Merkezine üye olmalarının yeterli olduğu ifade edildi.
Gemlik Gençlik Merkezi Gönüllü Gençlik Liderleri ve aynı samanda Gemlik Hukuk Fakültesi öğrencisi Senasu Uysal ile Merve Oruç etkinlikte yer almaktan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek ‘üniversiteli ve liseli genç arkadaşlarımızla birlikte
yer aldığımız bu proje çok güzeldi zira sınavdan çıkan gençlerimiz büyük bir duyarlılık gösterip kalem setlerini bize hediye ettiler. Her birine çok çok teşekkür ediyoruz’ diye konuştular.
Gemlik Gençlik Merkezi müdürü Şuayb Serdaroğlu’ da etkinliğin gerçekleşmesinde gönüllü gençlere kolaylık sağlayan Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi, Gemlik And. İmam Hatip Lisesi, Roda And. İmam Hatip Lisesi, Şehit Gökhan Aydınlı Ortaokulu ve 11 Eylül İlkokulu yöneticilerine teşekkür etti.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir