Geleneksel Veteran Futbol Turnuvasının başladı
Geleneksel Veteran Futbol Turnuvasının başladı

Geleneksel Veteran Futbol Turnuvası başladı

Geleneksel Veteran Futbol Turnuvası başladı

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneğinin koordinasyonunda ve Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi ve Gemlik İlçespor Müdürlüğü işbirliğinde yapılan Geleneksel Veteran Futbol Turnuvasının başlama vuruşu 17 Haziran Cuma günü gösteri ve açılış maçı ile Gemlik sunni çim saha da yapıldı. Bu sene Altıncısı düzenlenen Turnuvaya ilgi oldukça fazla. Katılımın fazla olması nedeni ile Kurum ve işletmeler (fabrikalar) ayrı bir grup Dernek ve Klüpler ayrı bir grup olarak iki grup şeklinde fikstür yapıldı.
19 Takımın katılacağı bu Turnuvada yaklaşık 500 farklı kişi sahada ve yedek kulübesinde olacak ve ciddi bir iletişim ile dostluk köprüleri açısından zemin oluşturulacak.
Altıncısı düzenlenen bu Turnuvanın her sene en büyük kupası Centilmenlik kupası olmuştur.
Bu nedenle amaç dostluk ,birlik ve beraberliğin sürdürülebilir hale getirilerek her sene bunu heyecanla beklemek olmalı. Birbirimizle güzel anılar yaşamalı ve yaşatmalıyız. Amaç dostluk ise şampiyon olmak hedef olmamalı.
Futbolu dostluk adına bir araç olarak kullanmayı öğrendiğimiz zaman çocuklarımız, eşimiz, dostumuz da Tribinde bizleri izlemeye geleceklerdir.
Bu turnuva her sene Gemlik’te iz bırakmış veya ülkemizde yaşanan ve ülkenin genelini ilgilendiren bir duruma göre isimlendirilir.
Geçen sene Sağlık çalışanlarına,daha önceki seneler Av.Özgür Aksoy-Bilgin Buturay-Sümer Atasoy gibi Gemlik de iz bırakan kişilerin anısına yapıldı. Bu sene de Gemlik Spor başkanlığını yapmış halk tarafından sevilen ve Gemlik’te
iz bırakan Faruk Güzel adına yapılıyor.
Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği olarak katılan tüm Takımlara Dostluğun ön planda olduğu bir Turnuva diliyoruz.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir