DKY İnşaat'ın Yeni Dev Projesi DKY Tem Avrupa
DKY İnşaat'ın Yeni Dev Projesi DKY Tem Avrupa

DKY İnşaat’ın Yeni Dev Projesi DKY Tem Avrupa

DKY İnşaat’ın Yeni Dev Projesi DKY Tem Avrupa

İnşaat sektöründe 1961 yılından beri emin adımlarla ilerleyen firma, son zamanlarda yatırımları ile ön plana çıkıyor. Bu yatırımlarla beraber, ülkede istihdamı da kaliteli bir şekilde arttırmaya devam ediyorlar. Tüm projelerde, nitelikli yaşam alanları tasarlanırken doğa ile kol kola bir profil çizilir. Tüm ailenin ortak noktalarını bir araya getirecek bir yaşam alanı hayali söz konusudur. Firma da bu hayale eşlik eder ve hatta bu hayali geçekleştirir.

Yeni Yaşam Alanlarında Öne Çıkan Konfor

Artık yaşadığımız yerlerin çok daha konforlu olmasını istiyoruz. Evimizin tüm noktaları hem bize hem de ailemizin her ferdine hitap etmelidir. Ev alırken ya da bir projeye dâhil olurken, ilk akla gelen şeylerden biri de kentsel dönüşümdür. Kentsel dönüşüme uyan projeleri de burada bulabilirsiniz. Beklentileri bu yönde de karşılamaya çalışırlar. Projeler bu amaçla çizilir. Daha yaşanabilir ve daha konforlu bir hayat sürmek elinizdedir.

DKY İnşaat’ın Son Projesi, DKY Tem Avrupa

Projeler dur durak bilmeden devam ediyor. Şimdi de DKY İnşaat yeni gözdesi DKY Tem Avrupa hayata geçirilmeyi bekliyor. Özellikle konumu açısından dikkat çeken bu proje, İstanbul’da Sultangazi bölgesinde başlatılıyor. Ön talep imkânı ile satışa sunulacak olan proje, lokasyonu ile dikkat çekiyor. Maslak Havaalanı ve Aksaray ile çevrelenmiş projeye oldukça fazla talep var. Her yaşam alanı için aranan tüm özelliklere sahip, metro ve ulaşım olanakları açısından da tercih edilebilir.

Projenin Konumu Dikkat Çekiyor

İstanbul Sultangazi’de inşasına başlanacak olan dev Avrupa projesine çok sayıda konut planlanıyor. İstanbul’un mevcut yapı stoğundaki problemleri bilen firma, bu konuda özellikle hassa davranarak tüm projelerini kentsel dönüşüme uygun bir biçimde planlıyor. Maksat ise, en zararsız şekilde yeniden inşa edebilmek için çalışıyorlar. Her şey daha güvenli yarınlar için yapılıyor. DKY Tem Avrupa Projesi de bu projelerden biri.

DKY Tem Avrupa Projesi Detayları

Firmanın sektör içindeki farkıyla, 1330 adet daire planlanıyor. Konforlu bir yaşam alanı planlanırken 52 dönümlük bir arazi kullanılacak. Ön talepli olarak başlanan proje, Sultangazi’de yükselecek. Tüm projelerde olduğu gibi, kentsel dönüşümün gerekleri de unutulmuyor. Şu an itibariyle daire planları görülmüş değil, ancak herkes bilir ki DKY İnşaat demek, farklı, yenilikçi, çağın gereklerinden kopmayan konfor ve yaşam alanları demektir. Yeni proje de bu özellikleri mutlaka taşıyacaktır.

1300 adet konutun oluşu ile kaliteli bir mimari örneğinin bizi beklediğini görebiliyoruz. Sadece evlerimizdeki konfor değil, ortak yaşam alanları da proje de unutulmamış, sosyal tesisler, ortak kullanıma sahip parklar, bahçeler, sokaklar, caddeler vb. birçok alan da proje içinde yer alıyor. DKY Tem Avrupa projesi daha şimdiden birçok yatırımcının dikkatini çekmeye başladı. Elinizi çabuk tutarak daha detaylı bilgiyi firmadan alabilirsiniz.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir