Bursa Orman Bölge Müdürü Erdal Şahan, Gemlik Orman İşletme Müdürlüğünde İncelemelerde Bulundu

Bursa Orman Bölge Müdürü Erdal Şahan, Gemlik Orman İşletme Müdürlüğünde İncelemelerde Bulundu

Bursa Orman Bölge Müdürü Erdal Şahan, Gemlik Orman İşletme Müdürlüğünde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Gemlik Orman İşletme Müdürü Remzi Artar ile birlikte hem arazi çalışmalarını hem de İşletme Müdürlüğüne bağlı şefliklerde gerçekleştirilen faaliyetleri inceleyen Bölge Müdürü Şahan, yürütülen ormancılık çalışmalarını yakından takip etti.

İncelemeler sırasında devam eden projeler, saha uygulamaları ve işletme faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulunulurken, çalışmaların etkin ve planlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine vurgu yapıldı. Şahan, sahada görev yapan personele çalışmalarında kolaylıklar dileyerek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik CHP’de Yeni İlçe Başkanı Tekin Rama Oldu

Gemlik CHP’de Yeni İlçe Başkanı Tekin Rama Oldu Gemlik’te Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir