SEÇİM Mİ VAR!
SEÇİM Mİ VAR!

ZAMANLA YARIŞMAK!

ZAMANLA YARIŞMAK!

 

 

1 Nisan

23 Nisan

Hıdırellez

Bayram…

 

Şu bir ayı biraz geçkin dönemde tarihsel olarak üzerine birşeyler karalamak istediğim ama bir türlü yazamadığım tarihler ve günlerdir bunlar.

 

Zaman mı bizi kovalıyor yoksa biz mi onu yakalamakta gecikiyoruz bilmiyorum ama zamanın süratle avuçlarımızın arasından, hemen yanıbaşımızdan koştura koştura geçtiği kesin.

 

Yeni bir haftanın başlamasıyla bitmesinin bir olduğu günlerden geçiyorum…

 

Son birkaç aydır her ne kadar programlı yaşarsam yaşayayım, ne kadar plan yaparsam yapayım bu günün işinin yarına devrettiği bir dönem bu dönem benim için.

 

Sanki herşeyi hızlandırılmış bir şekilde yaşıyor, bazı şeyleri ise bir gözüm görüp diğeri görmüyor! Bende mi bir tuhaflık var, yoksa yaptığım gündelik planlarda mı diye meraklanıp sorduğum bir kaç eş dost da aynı dertten muzdarip olunca, zamanın bizi kovaladığına kanaat getirdim.

 

AN’ ı yakalayıp AN’ da kalmayı seven biri olarak ve hatta sırf bu konuya dair yakın geçmişte bu köşede yazı döşenmiş biri olarak, koşan zaman diliminin içinde AN’ ı bile yakalamanın mümkün olmadığını fark ettiğim bahar günlerindeyim…

 

Haldır huldur koşturmacayla geçen haftaların ardından gelecek olan ve sere serpe dinlenebileceğimi umduğum sıcak yaz günlerini şimdiden iple çekiyorum.

 

Ve tabii ki gelecek zamanın getireceği güzel günleri de hasretle bekliyorum.

 

Esen kalın.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir