Gemlik Gençlik Merkezinden kitap Fuarına 5 sefer
Gemlik Gençlik Merkezinden kitap Fuarına 5 sefer

Gemlik Gençlik Merkezinden kitap Fuarına 5 sefer

Gemlik Gençlik Merkezinden kitap Fuarına 5 sefer

3-12 Aralık 2021 tarihleri arasında Merinos AKKM’de yapılan Bursa Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarına Gemlik’ten yoğun katılım sağlandı.
Bursa Büyükşehir Belediye tarafından ilki 2019’da gerçekleştiren ve geçen yıl (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verilen fuarın bu yıl 2.si 3-12 Aralık 2021 tarihleri arasında Merinos AKKM’de yapıldı ve binlerce kitap sever 120 yayınevi ile 200 yazar ve şairin kitaplarıyla buluştu.
Fuara Gemlik’ten de yoğun katılım oldu. Bursa Büyükşehir belediyesi hafta içi her gün iki otobüsü Gemlik’teki okullara tahsis ederken Gemlik Gençlik Merkezinin organizasyonuyla da fuara 5 ayrı sefer düzenlendi.
Gemlik Gençlik Merkezi fuarın açılışına, Gemlik AİHL Endülüs Okuma grubu öğrencileriyle, Hayati İnanç Söyleşine Gemlik Özdilek Kız AİHL öğrencileriyle, İlber Ortaylı söyleşine Gemlik Hukuk Fakültesi öğrencileriyle ve Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi yazarlık gurubuyla da hafta içi programlarına katıldı.
Böylece GSB Bursa İl Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Tayyara Kültür Merkezi özel otobüsüyle gerçekleşen kitap fuarı gezilerine 200 den fazla öğrenci katılmış oldu. Gemlik Gençlik Merkezinden kendilerine araç tahsis eden Bursa Büyükşehir belediyesine gezilere katılan lise ve üniversite öğrencileri adına teşekkür edilerek öğrencilerin fuardaki kitap stantları, imza programları ve söyleşilerden büyük istifade ettikleri belirtildi.
(Son Güncelleme: 12 Aralık 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir