GEMLİKSPOR LİDER, 7 maç, 19 gol..
GEMLİKSPOR LİDER, 7 maç, 19 gol..

GEMLİKSPOR LİDER, 7 maç, 19 gol..

GEMLİKSPOR LİDER, 7 maç, 19 gol..

Geçtiğimiz hafta Çağlayan Spor’u yenen Çotanakspor, Gemlikspor karşısında sahasında yenildi. Bugüne kadar kalesinde sadece 3 gol gören Çotanakspor, Gemlikspor karşısında 3-2 kaybetti. Gemlikspor, deplasmanda rakibini yenerek önemli bir galibiyet aldı. Ve bitime bir hafta kala grup liderliğini ele geçirdi.
TALİHSİZ BAŞLANGIÇ
İlk pozisyonu Gemlikspor Hasan ile yarattı. Hızlı şekilde rakiplerini eksilten oyuncu, vuruşunda sonuç alamadı. Maçın üçüncü dakikasında Çotanakspor orta yaparken, süzülen top Gemlikspor kalesinde girdi. Gemlik ekibi 1-0 geriye düştü. Her maç olduğu gibi, yine çok sayıda pozisyona giren Gemlikspor, 38. Dakikada, Dinçer’in 30 metre civarından attığı golle skoru 1-1’e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.
İKİNCİ YARIDA GEMLİKSPOR FARKI
Gemlikspor ikinci yarıda fırtına gibi girdi. Çok sayıda pozisyondan her zamanki gibi yararlanamadı. 72.dakikada duran toptan yediği golle, Gemlikspor 2-1 geriye düştü. 79.dakikada Deniz’in Golüyle Gemlikspor skoru eşitledi. 84. Dakikada da sahneye Kadir çıktı ve Gemlikspor’a liderliği getiren golü attı.
Gemlikspor, ilk yarının son maçında, Gemlik Atatürk Stadyumunda grubu uzun süre lider götüren Çağlayanspor ile karşılaşacak.
(Son Güncelleme: 12 Aralık 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir