Aksesuar Deyip Geçmeyin! Kombinleriniz İçin En Doğru Aksesuar Nasıl Seçilir?
Aksesuar Deyip Geçmeyin! Kombinleriniz İçin En Doğru Aksesuar Nasıl Seçilir?

Aksesuar Deyip Geçmeyin! Kombinleriniz İçin En Doğru Aksesuar Nasıl Seçilir?

Aksesuar Deyip Geçmeyin! Kombinleriniz İçin En Doğru Aksesuar Nasıl Seçilir?

Aksesuarlar genellikle kombinlerin sadece tamamlayıcısı olarak algılanır. Oysa kombinleri ön plana çıkaran, şıklığını taçlandıran ve etkileyici kılan unsurlar kullanılan aksesuarlardır. Seçtiğiniz aksesuarlar ile kombinlerinizi vezir de edebilirsiniz, rezil de… Kısacası seçiminizi doğru şekilde yapmanız aslında sandığınızdan çok daha fazla önem taşıyor. Peki, nelere dikkat edilmeli?

Kıyafetlerin Rengiyle Bütünleşen Aksesuarlar

Öncelikli olarak dikkat etmeniz gereken husus renk uyumudur. Seçtiğiniz kıyafetler ile aksesuarların renginin harmanlanmasına özen göstermeniz altın kurallardan biridir. Şayet arada bir renk uyumu yakalayamazsanız seçtiğiniz takılar ve diğer aksesuarlar üzerinizde emanetmiş gibi duracaktır ki bunu asla istemeyeceğinizden emin olabilirsiniz. İşte bu nedenle renk uyumu yakalamak önceliğiniz olmalı!

Desen ve Sadelik Uyumuna Dikkat Edin

Eğer hazırladığınız kombinde kullandığınız parçalar desenliyse aksesuar seçiminiz kesinlikle sade olmalıdır. Eğer bu dengeyi korumazsanız gözü yoran ve karmakarışık bir tablo ortaya çıkar. Haliyle kombinlerin şıklığı da sekteye uğrar ve onca uğraşınızın boşa gitmesinden de kaçamazsınız. Ancak sade parçalardan bir kombin hazırladıysanız bu durumda gönül rahatlığı ile gösterişli ve desenli materyallerden hazırlanan aksesuarlara yönelebilirsiniz.

Dekolteli Kıyafetlerde Takı Seçimi

Eğer dekolteli bir kıyafet seçtiyseniz aksesuarın dekoltenizi tamamen kapatmaması da yine dikkat edilmesi gereken hususlar arasında yer alıyor. Straplez kesim elbise ve bluzlarda bu kural daha da fazla önem taşıyor. Daha kalın ve daha fazla yer kaplayan takılara elbette yönelebilirsiniz. Ancak dekolteyi kapatacak kadar geniş aksesuarlar doğru tercih olmaz. Dekolteli kıyafetlerde olabildiğince parlak altın materyallerden hazırlanan takı modellerini tercih edebilirsiniz.

Altın Bilezikler Her Kombine Uyar!

Son olarak sizlere bir de tüyo aktaralım. Eğer hangi takı modelini seçmeniz gerektiği konusunda kararsız kalıyorsanız seçiminizi rahatlıkla altın bileziklerden yana yapabilirsiniz. Çünkü 22 ayar bilezik modelleri istisnasız her kombine uyum sağlama özelliğine sahiptir. Sarı altın ya da beyaz altından dizayn edilen parçaları gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bu tasarımların modaya ve trendlere uygun olmasına da dikkat edin. Bunun için Altınbaş internet sitesine tıklayabilirsiniz. Bu sitede kendinize uygun ve düşük fiyatlı en şık altın bilezikleri güvenli bir alışverişle atın alma şansınız olacak.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Başkan Bozbey, BURBAK sözünü tuttu

Başkan Bozbey, BURBAK sözünü tuttu

Başkan Bozbey, BURBAK sözünü tuttu   Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, seçim döneminde de …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir