GEMLİK TİCARET BORSASI’NIN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
GEMLİK TİCARET BORSASI’NIN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GEMLİK TİCARET BORSASI’NIN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GEMLİK TİCARET BORSASI’NIN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gemlik Ticaret Borsası’nın geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği programı yoğun katılım ile gerçekleşti. İftar yemeğine programına, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertarslan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız , Gemlik İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Tuna, Bursa Ticaret Borsası, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası, Mustafa Kemalpaşa Ticaret Borsası, Mustafa Kemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası, Karacabey Ticaret Borsası, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, Yenişehir Ticaret Borsası, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası, Orhangazi Ziraat Odası, Orhangazi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Banka Müdürleri, Tarım Kalkınma Kooperatifleri, siyasi partilerin temsilcileri, borsa üyeleri ve basın mensupları katılım sağladı.

Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır, iftar öncesi yaptığı konuşmada Gemlik Zeytini Coğrafi İşareti’nin Avrupa Birliği tescili süreci ile ilgili bilgi verdi. Ayrıca bölgeye yapılması planlanan Sofralık Zeytin Lisanslı Depoculuğu ve Modern Zeytin İşleme tesislerinin yapılması hakkında bilgi veren Çakır“ Bölgemize kazandırmayı planladığımız Sofralık Zeytin Lisanslı Depoculuğu ile ilgili fizibilite raporumuzu bitirdik ve projenin hayata geçirilmesi ile ilgili Bursa Ticaret Borsası ile birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Modern Zeytin İşleme tesisleri ile ilgili çalışmalarımız da Sayın Kaymakamımız öncülüğünde devam ediyor. Bu çalışmalar ile ilgili önümüzdeki günlerde sizlere de bilgilendirmeler yapacağız.”dedi.

Daha önce TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun  Gemlik ziyaretinde alınan okul yaptırma  sözünün de gerçekleşeceğini söyleyen Çakır “ İlçemize okul yaptırılması ile ilgili daha önce TOBB Başkanımızdan aldığımız sözü yerine getiriyoruz. İlçemize yeni bir fen lisesi yapılması ile ilgili Kaymakamlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müz, Belediyemiz ve Ticaret Odasıyla birlikte çalışmalarımız son aşamaya geldi. Çok yakın bir tarihte okulumuzun temelini atıyor olacağız.”dedi.

Sofralık zeytini verilen destekleme konusuna da değinen Çakır “ Sofralık zeytine verilen destekleme tutarının arttırması ve havuzlarda olan salamura zeytininde destekleme çerçevesine alınması ile ilgili taleplerimizi Dün Ankara’da yaptığımız toplantıda Tarım Bakanımız Sayın Vahit Kirişçi ilettik. Umuyoruz ki taleplerimiz olumlu karşılanacaktır.”dedi.

İftar yemeği Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız’ın selamlama konuşmalarının ardından sona erdi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir