FEDERASYON BAŞKANINDAN GEMLİK’E ZİYARET
FEDERASYON BAŞKANINDAN GEMLİK’E ZİYARET

FEDERASYON BAŞKANINDAN GEMLİK’E ZİYARET

FEDERASYON BAŞKANINDAN GEMLİK’E ZİYARET

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, yaklaşan federasyon seçimleri öncesinde Gemlik’i ziyaret etti. Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği öncülüğünde yapılan organizasyon, Gemlik Atamer Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da katıldı.
Programda söz alan Federasyon Başkanı Osman Kılıç; ‘’Gemlik, Bursa Futbolunda önemli bir yer sahibi. Futbol geleneğinde de, Gemlik’in özel bir yeri var. Önümüzde yaklaşan seçimlerde, yeniden aday olduğumuzu duyurduk. Bu nedenle de, sizlerle bir araya gelerek taleplerinizi dinlemek istedik.
PEK ÇOK İLKİ BAŞARDIK, BAŞARMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ
Seçim sürecinde, bir aday daha var. Kendisine de başarılar diliyorum. Bu süreçte bizi tek rahatsız eden, iftiradır. Hakkımızda konuşulanları duyuyoruz. Umarım salonda da, seçim günü bunları konuşabilirler.
Bursa futbolunda değil, ülke futbolunda pek çok ilki başardık. Süper Amatör Küme ilk Bursa’da kuruldu. Elit Ligler de, ilk Bursa’da kuruldu. Her yıl Türkiye Şampiyonasına takımlarımız gitti, şampiyonluklar yaşadılar. Türkiye’de ilkleri yapmaya da devam edeceğiz’’ dedi.
GEMLİK’TE YER BULUNURSA, STADYUM YAPILABİLİR
Gemlik’te mevcut Atatürk Stadyumu ve Suni Çim Sahanın yenilenmesi adına iki milyon beş yüz bin TL harcanacağını beyan eden Kılıç; ‘’Bursa’da yeni statlar için bakanlığa dosya vereceğiz. Gemlik’te de arazi bulunursa, bunu da dosyaya ekleriz. Gemlik adına bir saha daha kazanılmış olur’’ şeklinde konuştu.
GEMLİK’E YAPILACAK TESİS İÇİN, FEDERASYONUN DESTEĞİ GEREKİYOR
Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise; ‘’Kumsaz bölgesinde Bursa Büyükşehir Belediyesinin yatırımı olacak. Gemlik olarak bizler de, 50 dönüm bir alanda çalışmak istedik. Buraya spor tesisleri, kamp alanları, idman sahaları planlıyoruz. Buradaki stadyumun yapımı, Osman Başkan tarafından, bakanlık tarafından üstlenilirse, bizler de kamp ve idari binaları tamamlarız.
Konu şu an Büyükşehir’de, bizim proje ile kendi projelerini birbirine adapte ediyorlar. Gemlik, önemli bir değer kazanacaktır. Osman Başkan’dan da sözünü aldık. Birlikte güzel işler yapacağız’’ dedi.
(Son Güncelleme: 19 Ekim 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir