CHP GEMLİK GENİŞLETİLMİŞ ÖRGÜT TOPLANTISINDA BULUŞTU
CHP GEMLİK GENİŞLETİLMİŞ ÖRGÜT TOPLANTISINDA BULUŞTU

CHP GEMLİK GENİŞLETİLMİŞ ÖRGÜT TOPLANTISINDA BULUŞTU

CHP GEMLİK GENİŞLETİLMİŞ ÖRGÜT TOPLANTISINDA BULUŞTU

CHP Gemlik İlçe Başkanlığı yerel seçim ve geleceğe yönelik planlarının üyeleriyle paylaştığı ve üyelerin önerilerini dinlediği genişletilmiş örgüt toplantısında buluştu.

Gemlik Ömer Kahraman Hizmet Binası’nda düzenlenen toplantıya: Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşması CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar yaptı. Acar konuşmasında 31 Mart Yerel Seçimlerin yol haritasını nasıl belirlediklerini ifade ederken, Gemlik’te öncelikle parti içerisinde birliktelik kurulduğunu ardından da, dışarıya çok güzel bir birliktelik mesajı verildiğini kaydetti. Belediye Meclis Üyesi adaylığı sırasında yönetim kadrosundan kimsenin istifa etmediğinin de altını çizen Acar, bu sayede yönetimin de içinin boşalmadığını ve koydukları hedeflere varmak için güç birliği yaptıklarını da sözlerine ekledi. 2014 ve 2019 seçimlerinin karşılaştırmalı tablolarını da paylaşırken, oy veren tüm vatandaşlara da teşekkür etti.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise, “çok ciddi bir planlama ve çok yorucu bir seçim dönemi sonucunda seçimleri kazandık. Bu seçimlerin unsurları var, aktörleri var ve gönül birliği yapmış insanlar var, akıl var, fikir var, uğraş var sonunda da çok şükür bir başarı var” dedi. CHP’yle ilgili insanların aklında yapay, suni ve gerçekleri yansıtmayan o olumsuz algıyı silmek gibi daha da zor bir süreç olduğunu belirtirken, bunun sorumluluğunu da taşıdıklarını ifade etti. Kimseyi yaşam biçimi, dünya görüşü, dili, dini, ırkı,  rengi ve mezhebi sebebiyle de ayırmayacaklarını da sözlerine eklerken, “Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, herkese insan olduğu için insan gibi muamele eden bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz. Doğayla barışık, çevreye dost, sokakta yaşayan canlıyı da tabiatta yaşayan ağaç varlığını da koruyan, gözleyen ve gözetleyen ama aynı zamanda da hizmet ettiği sınırlar içerisinde yaşayan bütün insanlara eşit mesafede ve eşit şekilde hizmet etme gayretinde olan bir belediyecilik anlayışını sunmak gibi bir gayretimiz var” diyerek sözlerini tamamladı.

CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş ise, CHP’nin özellikle son yerel seçimlerde Türkiye’ye umut olduğunu söylerken, bu umudu tüketecek bir süreci yönetmemesi gerektiğin de altını çizdi. İlçe Başkanı ve Parti örgütüne zaman gerektiğini de belirtirken, İktidar Partisinin Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler üzerinde bir baskı oluşturmaya çalıştığını da belirtti. İktidar yolunun yerel yönetimlerin doğru yönetilmesinden geçeceğini, bu sürecin doğru yönetilmesi sonucunda olumsuzlukların yaşanmayacağını belirtti. Gemlik’in bir sahil kenti olduğunu da belirten CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, “Sahil kentleri önemli ve değerli, sizler bu sahil kentinde yaşıyorsunuz. Sizin Bursa’ya ve Bursalılara vereceğiniz çok önemli mesajlar var. Bursa’ya verdiğiniz mesajları Türkiye’ye vereceğinizi hepimiz bilmek zorundayız” dedi.

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan ise, Gemlik’teki yapının seçim dönemi boyunca verdiği mücadelenin takdire şayan olduğunu Gemlik’te erken yola çıkmanın da bir etken olduğu seçimlerin olduğunu ama bunun tek başına yeterli olmadığını Gemlik’teki partililerin de buna inandıklarını belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal ise, Türkiye’nin başka bir yere savrulduğunu ve Türkiye’nin kefen parasını harcamak için meclisten yasa çıkarttığını 45 milyar TL gibi bir kefen parası olan ülkenin onun 20 milyar TL’sini piyasada para tükendiği için piyasaya sürmek zorunda kaldıklarını kaydetti. Tayyip Erdoğan ve MHP’nin diğer siyasi partilerin yan yana gelmeyeceği bir hikaye kurduklarını ama bu hikayenin düşünemedikleri bir kahramanı ve bir kişisi olduğunu bu kişinin de Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu belirti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir