BÜYÜKATAMAN, TOPLANTI ÖNCESİ TEMASLARDA BULUNDU
BÜYÜKATAMAN, TOPLANTI ÖNCESİ TEMASLARDA BULUNDU

BÜYÜKATAMAN, TOPLANTI ÖNCESİ TEMASLARDA BULUNDU

BÜYÜKATAMAN, TOPLANTI ÖNCESİ TEMASLARDA BULUNDU

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Gemlik’te STK’lar ve muhtarlarla bir araya gelmeden Gemlik’te temaslarda bulundu. İlk olarak Zeytin hasatı öncesi Gemlik Marmarabilik ziyareti yapan Büyükataman, Ülkü Ocaklarını ve esnafları da ziyaret etti. Genel sekreter son olarak MHP İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi. Büyükataman’a ziyaretinde MHP MDK Üyesi Muhammet Tekin, MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz’da eşlik etti.
MHP Genel Sekreteri, parti binasında yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi; ‘’Pandemi nedeniyle ziyaretlerimizi asgari düzeyde tutmaya dikkat ediyoruz. Aşının yaygınlaşmasıyla Türkiye adım adım normalleşme sürecine girmeye başladı. 5 Eylül itibariyle toplantılarımıza start vermiş bulunmaktayız. Önümüzdeki hafta, cumartesi günü her yıl pandemi nedeniyle ara verdiğimiz Ülkü Ocaklarımızın Gençlik kurultayını Ankara’da yapacağız. Hemen arkasından Genel Başkanımızın talimatlarıyla düzenlenmiş olan Analar Bacılar kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Dolayısıyla bundan sonra gecikmiş ziyaretlerimizi şartlar elverdiği sürece yerine getirmeye bir araya gelmeye çalışacağız. Hatırlarsanız ilk defa bu seçimlerde milletvekilliği sayısı 20 ve üzeri olan vilayetlerde bölge esasına geçilmiş olması nedeniyle, ilk defa milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bölge esasına dayalı bir uygulamaya geçilmiştir.
1. Bölgeden Milletvekili adayı olmam münasebetiyle diğer bölgede bulunan ilçeleri de ziyaret yerine edememiştim. Gemlik bizim gönlümüzde hep özel bir yeri olan yerdir. Burada bulunan bir çok ülküdaşımızla yıllardır birlikte omuz omuza hareketimizin başarımızın hakkı konusunda çok şerefli bir mücadele verdik, gerek ocak teşkilatımızın, gerekse parti teşkilatının buradaki yapısından hep gurur duydum’’ dedi.
(Son Güncelleme: 2 Ekim 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir