Yıldız; Eğitim Sistemi SOS Veriyor
Yıldız; Eğitim Sistemi SOS Veriyor

Yıldız; Eğitim Sistemi SOS Veriyor

Yıldız; Eğitim Sistemi SOS Veriyor

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı yeni eğitim öğretim yılı münasebetiyle basın açıklaması gerçekleştirdi. Öncelikle yeni eğitim öğretim döneminin tüm öğretmenlere, öğrencilere ve tüm eğitim camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. başkan Yıldız, açıklamanın devamın ise görüşlerini şu sözlerle dile getirdi.
“Yaklaşık yirmi yıldan beridir eğitim sistemimizi tek başına yöneten bir iktidar var. En azından bu dönem, problemleri en aza indirilmiş bir eğitim sistemi kurulabilirdi. Ama maalesef bu dönem eğitimimiz koalisyonlar döneminden de geriye gitti. Ülkemizi idare edenler birçok meselede olduğu gibi bu meseleyi de berbat ettiler. Tam manasıyla eğitimin-öğretim canına okudular. Mevcut idarecilerimiz 20 yıldır iktidardalar. Bir nesil tamamen, araya hiç başka iktidar girmeden, şu anki iktidarın kontrolünde yetiştiler. Bu nesil doğumundan itibaren bu iktidarın kreşi, anaokulu, ilköğretim, ortaokul, lise, her yerde övündükleri her yere açtıkları üniversitelerde, imam-hatip okullarında okudular. Okul açmak elbette önemli; ama bu okullarda okuyan öğrencilerin sınavlarda sıfır çekmesi bundan daha da önemli.”
PCR TESTİ ZORUNLU OLMAMALI
“Her alanda dayatılmaya çalışılan özellikle de okulların açılmasını bahane ederek eğitim camiasına dayatılan aşı ve pcr testi dayatmasını da kesinlikle doğru bulmuyoruz. Sağlık Bakanımızın, Bilim Kurulu üyelerinin bile kesin faydasının olup olmadığını bilmedikleri, sonuçları alınmamış adına aşı dedikleri sıvının dayatılmasını doğru bulmuyoruz. Bu konuda aşı olanların hastalığa yakalanmayacağı kesin olarak söylenememektedir. Aşı olanların da hastalığa yakalanabileceği, sadece hastalığı hafif atlatacağı söylenmektedir. Hafif atlatacağı söyleniyor da, o da kesin değil. Eğer bu böyle ise, yani aşı olanlar da bu hastalığa yakalanabiliyorsa, bu mantığa göre o halde aşı olanlardan da PCR testi istenmelidir. Bu vesileyle yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve eğitim camiasının tüm çalışanlarına hayırlı ve uğurlu olmasını diler sağlıklı günler dilerim.”
(Son Güncelleme: 15 Eylül 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir