GEMLİK  ZEYTİNİ WORLDFOOD İSTANBUL GIDA FUARINA DAMGA VURDU
GEMLİK  ZEYTİNİ WORLDFOOD İSTANBUL GIDA FUARINA DAMGA VURDU

GEMLİK  ZEYTİNİ WORLDFOOD İSTANBUL GIDA FUARINA DAMGA VURDU

GEMLİK  ZEYTİNİ WORLDFOOD İSTANBUL GIDA FUARINA DAMGA VURDU

Gemlik Ticaret Borsası bölgemizin öne çıkan Coğrafi İşaretli Gemlik Zeytinini üyeleriyle birlikte  29. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı WorldFood İstanbul’da tanıttı. Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır ve Meclis Başkanı Mustafa Doğan’ ın  da katıldığı fuarda dünyaca ünlü Gemlik Zeytininin yer aldığı stant ile göz doldurdu.

40 ülkeden 200’den fazla satın alım heyetinin ziyaret ettiği 29. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Worldfood İstanbul’da, Gemlik’in öne çıkan Coğrafi İşaretli Gemlik Zeytini tanıtıldı. 9 -12 Eylül 2021 tarihlerinde  kapılarını açan fuarda Gemlik Ticaret Borsası çatısı altında 6 firma katıldı. Alkan Zeytincilik Gıda İnş. Pet. Nak. Tic.ve San. Ltd. Şti, Aydoğmuş Zeytinleri Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti, Kayalı Zeytincilik, Kavlak Zeytin San. ve Tic. Ltd. Şti, Yıldırım Zeytincilik Gıda Nak. İnş. San. ve Tic. A.Ş. ve  Zeytinöz Gıda ürünlerini bir çok yerli ve yabancının bulunduğu fuarda ürünlerini   tanıtarak yaptıkları görüşmeler eşliğinde ihracat için önemli bir adım attılar. Gerçekleştirilen bu faaliyetler ile bölgemizdeki firmaların yurtdışı tanıtım ve pazarlama tecrübesi edinmeleri,  ihracat yapanların ihracat miktarlarının artırılması, hiç ihracat yapmamış firmalarımızın da ihracat tecrübesi yaşamalarına imkan vermek, ikili ticari ilişkilerinin geliştirilmesi ve artırılması sonucunda ciddi iş bağlantıları gerçekleştirildi.

ŞEFLERİN TERCİHİ COĞRAFİ İŞARETLİ GEMLİK ZEYTİNİ OLDU

Başkan Çakır; Bölgemizin coğrafi yapısı, verimli toprakları, iklimi, suyu, havası ile yetişen Dünyaca ünlü Coğrafi İşaretli Gemlik Zeytini hologramlı-karekod takip sisteminin işleyişi ve menşe amblemi kullanımı  hakkında  yapılan çalışmaları standımızı ziyarette  bulunan şeflere  anlattı. Standı ziyaret eden şeflere ikram edilen zeytinler büyük beğeni topladı.

WORLDFOOD İSTANBUL ‘UN SON GÜNÜNDE

2021 Worldfood Gıda Fuarının 4.gününde Gemlik Ticaret Borsası Yönetim  Kurulu Başkanı  Özden Çakır, Meclis Başkanı Mustafa Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Erdinç Ersan, Yönetim Kurulu Sayman Üye Cevat Yazıcı, Meclis Başkan Yardımcısı Sinan Turan, Meclis Üyesi Ali Öztürk ve Mustafa Gündoğdu beraberliğinde stant açan üyelere  ülke ve ilçe ekonomisine katkılarından dolayı  teşekkür belgelerini takdim ettiler.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir