Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi
Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Lojistik ve Stratejik Merkezlere Saldırılar

Lojistik ve Stratejik Merkezlere Saldırılar

 

Ukrayna ve Rusya arasındaki savaş, iki tarafı da çökertti.  Bu arada Putin işgal ettiği 4 bölgede referanduma gidince, çoğumuz savaşın sahadan barış masasına doğru kayacağını, düşünmüştük.

Ama Kerç boğazındaki köprüye sabotaj yapılınca, durum değişti. Çünkü 19 kilometrelik bu köprü Rusya ile Kırım yarımadası arasında, bir can damarı gibiydi. 3.6 milyar dolara mal olmuştu.

Ve Putin tarafından, 2018 yılında açılmıştı. Köprüde patlatılan tır, savaşı sivil alanlara taşıdı. Putin tedarik zinciri görevi yapan bu köprünün patlatılmasına, misilleme yapmakta gecikmedi.

Başta Kiev olmak üzere, 13 Ukrayna şehrini, attığı füzelerle harabeye çevirdi. Hedefinde bu şehirlerin alt yapısı ve tedarik zincirleri vardı. Haberleşme merkezleri de, vurulan hedefler arasındaydı.

Bu sabotajlarla, savaşın uzamasını isteyen küresel güçler de, muradlarına ermiş oldular. Artık mücadele savaş alanlarından çıktı. Sivil alanlara kaydı. Küresel güçler, silah ve mühimmat göndermeye ve sabotaj ortamı yaratmaya, devam edeceklerdir.

Ukrayna başkanı, küresel güçlerin tuzağına düşmüştür. Küresel güçlerin projeleri tıkır tıkır işlemektedir. Köprünün bombalanmasına karşı, Putin’nin çok sert misilleme yapması, küresel güçleri memnun etmiştir.

Amaçları, Putin’i dünya kamuoyunda yıpratmaktadır. Harabeye dönen Ukrayna ise, tam olarak küresel güçlerin kontrolü altına, girmiştir. İncirlik üssünden kovduğumuz Amerika, Yunanistan sınırımızda, yeni 9 üs kurmuştur.

Amerika’nın amacı, Ege ve Kava denizini, kontrol altına almaktır. Ukrayna’ya gösterilen ilginin ve verilen desteğin, bir sebebi vardır.

—Günün Sözü—

Cömertlik fazla vermekten ziyade, yerinde ve zamanında vermek demektir.

“ La Bruyere”

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir